Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az igaz hogy a kriptó adómente...

Az igaz hogy a kriptó adómentes, ha mindig csak a tőkét veszem ki?

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 11:44
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Szegények, adózni kell majd nekik milliókból. Úgy sajnálom én is őket.
2021. aug. 19. 12:22
 12/35 anonim ***** válasza:
85%
Félre ne érts, én is kriptózok, nem a kriptó ellen vagyok. De kérlek akkor számszerűsítsd példákkal a tervedet. És ha leírsz kitalált számokat, akkor megmondom, hogy miért nem fog működni.
2021. aug. 19. 12:25
 13/35 A kérdező kommentje:

Akkor ertem mar miert nincs fogalmad az egészről.

Próbálj meg elvonatkoztatni a kriptótól.

Ha valaki adózatlan vagyont örököl, akkor év végén ugyanugy be kell vallani jövedelemként mint a többi jövedelmet, majd be kell fizetni az adót S végül annyi marad neki mintha adozottan örökölte volna. Egyáltalán nem lesz szegény, nem lesz megrövidítve semmivel.

2021. aug. 19. 12:29
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Most szépen kifejtetted, hogy miért nincs értelme vitázni veled, segíteni neked, mert halvány segédfogalmad sincs arról, hogy hogyan működnek a dolgok :) De áldásom rád, kívánom, hogy egy vagyont hagyj a gyerekeidre.
2021. aug. 19. 12:42
 15/35 A kérdező kommentje:
Nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy adozatlan örökséget majd elvesznek tőled. Jobban járnál, ha utána néznél a dolgoknak.
2021. aug. 19. 12:44
 16/35 anonim ***** válasza:
82%
Idézd már kérlek, amikor azt írtam, hogy el fogják venni bárkitől is :) Az utánanézés pedig neked ajánlatos, valószínűleg adózásban pengébb vagyok nálad.
2021. aug. 19. 12:46
 17/35 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vagy az. Ha nem veszik el akkor ugyan miért szegény az aki kapja? Na ezt fejtsd akkor ki. Nem csak az adozásban nem vagy jártas de egyéb fogalmakban se. A szegény fogalma nem azt jelenti hogy valaki pénzt kap ami után adznia kell. Képletesen se de szo szerint se mert aki pénzt kap az nem szegényedik, hanem gazdagodik.
2021. aug. 19. 12:50
 18/35 A kérdező kommentje:
Akkor is ha adoznia kell a pénz után.
2021. aug. 19. 12:51
 19/35 A kérdező kommentje:
Összefoglalva ha nem veszik el tőle akkor nem szegény. Ha a szegényel sajnálatot fejezunk ki akkor is hibás mert aki pénzt kap azt nem kell sajnálni.
2021. aug. 19. 12:52
 20/35 anonim ***** válasza:
82%
Te most tényleg? :D Komolyan egyre jobban mulatok rajtad. Hallottál már olyanról, hogy egy szónak több jelentése van? A szegényt, nem csak úgy lehet érteni, hogy nincs pénze, nem csak pénzügyi szegénység létezik. De tényleg kár beléd időt feccölni. Az adózási ismereteim tizedének is örülhetnél, de nagy valószínűséggel sosem fogsz eljutni arra a szintre. Semmi baj nincs is ezzel, biztosan van, amihez viszont te értesz jobban, nem kell mindenkinek mindenhez értenie. És mivel még mindig nem hoztál konkrét példát, amin meg tudnánk számolni az elméletedet, ezért én itt be is fejezem ezt, nincs értelme. Többen is leírtuk neked, hogy mi a gond, az már nem a mi gondunk, hogy te nem érted.
2021. aug. 19. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!