Milyen következménye lehet, ha feljelentem a munkahelyemet a NAVnál hogy még mindig nem kaptam (kaptuk!!) meg az adóigazolást?
Az a játék megy az elmútl években hogy nem akarják kiadni, 100. alkalommal kell verni az asztalt és akkor nagy nehezen úgy májusban kiadják.
idén se kaptuk meg (jan 31-volt a határidő)
Elhatároztam, idén nem kérem, nem 100x , hanem 1x se.
Hanem elballagok a NAVhoz és névvel mindennel feljelentem a céget.
Majd nekik elmagyarázzák miért nem kerül kiadásra.
Milyen következménye lehet ennek a cégre nézve? Gondolom semmilyen, majd lesz egy kis bünti azt kiperkálják és minden megy tovább ahogy eddig.
"A munkaügy viszont a torkukra kép."
És az mit jelent? Kapnak egy 100.000es bírságot, és mellényzsebből fizetik majd minden megy tovább?
". Azt hittem ez a cél. "
NEM. A cél az az lenne, hogy jan 31-ig minden kérés és könyörgés nélkül a kezembe nyomják.
EZ LENNE A CÉL! Ez a bérszámfejtő DOLGA ezért kapja a munkabérét.
Most azt magyarázza el nekem valaki mi abban a biznisz egy cégnek hogy nem adja ki a papírt csak 100. kérésre május tájékán? És ezzel kockáztat egy feljelentést is?
MIért nem lehet jan 31-ig tisztességesen korrekten elvégzeni ami a dolga és feladata?
van erre magyarázat?
'"Én már csak azért se adnám oda, hogy felbaccam az agyad."
Aztán majd a munkaügyi ellenőrökkel /NAV-osokkal is te beszélsz? Ha csekk lesz a vége, akkor ekkora lesz a pofád? AZt is állod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!