Le lehet tagadni munkahelyet? Nem sokat dolgoztam ott, de nem vagyok rá büszke, hogy milyen kevés ideig voltam, és ha lehet nem árulnám el a következő munkahelyen. Van erre lehetőség? Jár az valamilyen következménnyel ha kiderül?
Mire gondolsz pontosan? Ha állásinterjún nem említed meg a pár hetes/hónapos munkahelyet, semmi gond. Nem kell minden apróságot elmondani, csak a fontos és releváns munkatapasztalatot.
Ha belépéskor hazudsz és nem adod le a kilépő papírjaidat, nehogy megtudják, az gáz.
Én is így vagyok!
Eddig mindig felmondtam és most viszont kirúgtak 3 hét után.
Az önéletrajzban, interjún nem beszéltem erről a 3 hetemről de a leadni kívánt lapjaimon rajta lesz, hogy munkáltatói felmondás, sajnos. És én is félek ettől, hidd el.
Elvileg a kiskönyv se annyira fontos, mert ha van ügyfélkapud akkor meg tudod nézni a naek oldalán, hogy be voltál-e jelentve illetve az éves adóbevallásodnál is látszódni fog, hogy minden tiszta.
Bár javítsatok ki, ha tévedek, mert nekem 5 munkahelyem volt esdig és csak az utolsó kettőről volt rózsaszín kiskönyvem. Mindegyiken tisztességesen be voltam jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!