Holnap kezdenék az új munkahelyemen viszont közben jött egy jobb ajánlat és visszalépek lehet bármi következménye?
Figyelt kérdés
Szerződést holnap írnám alá (így gondolom még nem vagyok elköteleződve), voltam bent a cégnél de nem volt ott éppen a főnök. Viszont hagytam neki egy nyomtatványt, hogy köszönöm a felkínált lehetőséget de találtam egy jobban fizető állást.2020. ápr. 6. 13:04
1/2 anonim válasza:
Nem írtál alá semmit. Következménye nem lehet. Max. kicsit többet csuklasz majd, mert a főnök biztos fog emlegetni.. 😁
2/2 anonim válasza:
Olyan szempontból lehet, hogyha pl. próbaidő alatt kirúgnak a jobb helyről és mondjuk vissza akarnál jönni ide, akkor jó eséllyel nem fognak újra felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!