Miért én fizetek közalkalmazottként?
Biztos, hogy közalalkalmazot vagy? nemcsak egy megbízott cég alkalmazottja, aki közirodában lát el munkát?
vagy ez nem csak egy megbízási munka a közalkalmazotti munkátokon felül?
munkáltatói járulékot a cég fizet mindig
Tuti biztos, csak tudom talán, h. közalkalmazott vagyok...
Nem nagyon találok jogszabályt, amire hivatkozhatnék, pedig az lenne a biztos adu a kezemben.
közalkalmazott aki önkormányzatban dolgozik, okmány irodéban, hivatalokban, a rendőrök, tűzoltók, orvosok, stb.
ha egy állami cégnek dolgozik egy másik cég és ennek a cégnek vagy az alkalmazottja, akkor nem vagy közszolga.
Ha közalkalmazott is vagy, de ez külön munka, akkor ez a külön munka nem közalkalmazotti munkavégzés, csak épp, ti csináljátok meg. Semmi köze a közalkalmazottsághoz. Mindegy, hogy azok vagytok vagy sem.
De, ez sem ok arra, hogy ti fizessétek a munkáltatóit. Attól még, ha nincs másképp leírva, vonogathat kedve szerint...az a lényeg, a szerződésben mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!