EV. Vagyok, és már több mint két éve nem fizetek járulékot. Kerékpárboltot üzemeltetek. Meddig nem piszkál még az APEH?
Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 20:48
1/6 anonim válasza:
Hát minket jól megszívatsz, köszönjük. De legalább magadat is. Remélem legalábbis. Na félre ne érts, de egy rohadt ingyenélőnek tartom a fajtádat. Téged persze nem. Téged szeretlek, tisztellek, neked biztos van mentséged.
2/6 anonim válasza:
magyar mentalitás igen, a mondandóval egyetértek a stilussal nem... Ha üzemel a kerékpár boltod miért nem fizetsz?
3/6 anonim válasza:
"magyar mentalitás igen, a mondandóval egyetértek a stilussal nem"
Akkor ne a mentalitást "magyarozd", hanem a stílust! Az mondjuk szarul hangzik, hogy "magyar stílus igen".. ;)
4/6 anonim válasza:
Addig nem piszkál amíg nem tud rólad.
Ha bárki jelent téged (vagy te magadat - pl elkezdesz járulékot fizetni, bejelented a székhelyet, veszel egy pénzárgépen), akkor számíthastz ellenőrzésre.
Amikor mi fehérítettük a céget és pénztárgépet vetttünk 2 héten belül kaptunk ellenőrzést. Előtte feketén évekig működött járulékfizetés és számlaadás nélkül.
5/6 A kérdező kommentje:
Csak azért nem fizetek, mert nincs elég bevétel. Annyi van, hogy megéljek, de annyi nincs, hogy fizessem a járulékokat magam után. Ja, pénztárgép van és számlát is adok mindíg, ellenőrzést is kaptam már az APEH tól, rendben volt minden. A könyvelőm minden hónapban lenulláz. Én csak éppen a járulékaimat nem tudom kigazdálkodni és befizetni. Érthető?
2011. szept. 15. 22:09
6/6 Newmi1 válasza:
Az E.V. teljes vagyonával felel a tartozásaiért, ha van! Lehet, hogy azért nem piszkál az APEH, mert szeretné ha a tartozásod feldagadna, hogy többet lehessen fogni rajtad. Lehet az is, hogy jelenleg nincs semmi a neveden, nem éri meg most foglalkozni veled. Ha van valami a neveden pl. ingatlan, gépjármű, holnap lefoglalhatják! Lehet szerencséd is, figyelmen kívül hagyhatnak és megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!