Miért nem lehet sehol letölteni a 20T1011U nyomtatványt pdf formátumban a tb fizetés bejelentéséhez a NAV felé? A régit (T1011) se találom, meg ezt az újabbat se.
Nincs valakinek egy direkt link hozzá, ahonnan leszedhető a pdf? A NAV oldalán is csak a kitöltési útmutató van fent pdf-ben, a nyomtatványhoz már alkalmazást szeretne letölteni. De az alkalmazáshoz java keretprogram is kellene. Csak ezzel elb_sztam ma már 2 órát és mindenféle hibaüzenetek, rossz verzió, nem futtatható, stb után ott tartok hogy tökön szúrom magam. MIÉRT VAN EZ ENNYIRE TÚLBONYOLÍTVA? Miért nincs egy retkes link egyszerűen amire kattintok, letöltöm, kitöltöm, feladom postán és kész??? Miért nem lehetett a nyomtatványt is odarakni pdf-ben, aztán akinek van kedve telepítgetni mindenfélét az csinálja, nekem jó lesz a kinyomtatható verzió papíron.
Nem vagyok hülye a számítógéphez, de már kicsit úgy érzem magam mintha nekem kéne könyörögnöm hogy fizethessek.
A határidő még messze van de legkésőbb holnap szeretném ezt lezárni, mert agyfszt kapok tőle.
#9 Még nekem se érkezett meg a kettes hozzászólótól. Mondjuk lehet nekem most már sikerül a programmal akkor megoldani.
Ha megkapom közben, rádírok és elküldöm majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!