Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Miért nem lehet sehol letölten...

Miért nem lehet sehol letölteni a 20T1011U nyomtatványt pdf formátumban a tb fizetés bejelentéséhez a NAV felé? A régit (T1011) se találom, meg ezt az újabbat se.

Figyelt kérdés

Nincs valakinek egy direkt link hozzá, ahonnan leszedhető a pdf? A NAV oldalán is csak a kitöltési útmutató van fent pdf-ben, a nyomtatványhoz már alkalmazást szeretne letölteni. De az alkalmazáshoz java keretprogram is kellene. Csak ezzel elb_sztam ma már 2 órát és mindenféle hibaüzenetek, rossz verzió, nem futtatható, stb után ott tartok hogy tökön szúrom magam. MIÉRT VAN EZ ENNYIRE TÚLBONYOLÍTVA? Miért nincs egy retkes link egyszerűen amire kattintok, letöltöm, kitöltöm, feladom postán és kész??? Miért nem lehetett a nyomtatványt is odarakni pdf-ben, aztán akinek van kedve telepítgetni mindenfélét az csinálja, nekem jó lesz a kinyomtatható verzió papíron.

Nem vagyok hülye a számítógéphez, de már kicsit úgy érzem magam mintha nekem kéne könyörögnöm hogy fizethessek.

A határidő még messze van de legkésőbb holnap szeretném ezt lezárni, mert agyfszt kapok tőle.

2020. nov. 9. 16:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Most reggel küldtem mindkettőtöknek. :)
2020. nov. 10. 05:05
 12/35 A kérdező kommentje:
#11 Köszönjük!
2020. nov. 10. 08:31
 13/35 anonim válasza:
Nekem is elküldené valaki énse tudom ezt megoldani 1 hete szenvedek vele.
2020. nov. 26. 15:41
 14/35 anonim válasza:

Kerhetnek en is egyet?

Koszonom szepen. :)

2020. nov. 28. 14:01
 15/35 Arte Miss válasza:
He lehetséges, én is kérnék szépen egy üres nyomtatványt. Már napok óta próbálkozom, de nem tudom letölteni. Előre is köszönöm!
2020. dec. 2. 13:51
 16/35 anonim válasza:
Sziasztok! Esetleg kaphatok én is egy linket, hogy le tudjam tölteni ezt a nyomtatványt? Előre is köszönöm!
2020. dec. 9. 18:01
 17/35 anonim válasza:
Szia "anonim"! Írtam privát e-mailt Neked! Én is szeretnék egy üres pdf nyomtatványt! Köszönöm
2020. dec. 9. 22:00
 18/35 Ket En válasza:
Én is írtam privátot anonimnak, előre is köszönöm, ha elküldöd a PDF-et!
2020. dec. 11. 12:26
 19/35 Szekeres Katalin2 válasza:

Kérnék szépen én is egy üres nyomtatványt ! KB2hete szenvedek vele és sehogy nem engedi letölteni !

Köszönöm szépen (szekereskata21@gmail.com)

2020. dec. 11. 15:02
 20/35 anonim ***** válasza:

Üdvözletem!

Én vagyok a "küldözgető".

Mától a boltot bezártam, nincs erre sem időm, sem energiám, annyian kértétek már.

Ha valaki tud egy olyan oldalt, ahova fel lehet tölteni az üres nyomtatványt úgy, hogy bárki elérheti, tegye már meg! Köszi!

2020. dec. 12. 05:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!