Tigimigi kérdése:
Jo napot en 5 eve vayok hollandiaba nincs lakcimem es erdekel kuldenek e valamien ertesitest az adobevallast hoy megcsinaljam vagy inditsam el magamtol? Es me ey kerdes ar e nekem uww ebben az idoszakban mert munka nelkul maradtam corona virus miatt.
Figyelt kérdés
2020. márc. 30. 09:18
1/3 anonim válasza:
hát, ha 5 évig ez nem jutott eszedbe vagy nem kerestek ezzel, akkor gondolom most sem érdekes.
a kérdés második része még nehezebben érthető, de gondolom segélyre számítasz. remélem nem Magyarországról.
érdeklődj helyben, hogy milyen lehetőségeid vannak.
2/3 anonim válasza:
Uww -t szerinted hol ismerik magyar orszagon??!
En hollandba voltam kint es az uwwt ott kell kotelezoen megcsinalnod. Roppant egyszeruu, egyszerunb mint itt.
Itt nem kell megcsin. mert nem volt bejoveteled.
Szívesen!
3/3 goaus válasza:
Nem fogsz semmit kapni. Több feltétele is van, az egyik, hogy regisztrálva kell hogy legyél. De ha kiderül majd jol meg is büntetnek, mert maximum 4 honapot lehettél volna bejelentett lakcim nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!