Ha 16 évesen elkezdek eladogatni évente 600 000 Ft-nyi használt cuccomat s 26 évesen lesz így 6 millió forintom s veszek belőle egy parasztházat, lehet gondom a navval hogy honnan van a pénz?
"honnan tudják kitől kaptam?"
Megkérdezik.
Aztán, ha sok dologról nem tudod, az gyanús. Akkor utánamennek. Megkérdezik az ismerőseidet is.
Ha ők se tudják, akkor már probléma van.
Kérdező, tényleg kekeckedhetsz, de ha megtalál a NAV, hidd el, meg fog fingatni - a kisemberek mindig megbuknak. A NAV meg jóval okosabb Nálad és nem fogják elárulni, hogy honnan tudják, kik az ismerőseid.
Amúgy ha egy kicsit nekiállsz gondolkodni, magad is rátalálhatsz a megoldásra - én nem fogom elárulni, az biztos.
Meg már meg lett írva: ha nem tudod megnevezni, honnan van és több tárgyról nem tudod, akkor az már gyanús lesz: előveszik a szüleidet, rokonaidat, azok meg nagyon fognak utálni emiatt (hogy a NAV zaklatja őket) :D
ha előveszik a rokonaimat akkor őket amúgy is előveszik nem, akár van valamim akár nem. sőt a nav eleve tudja hogy egy ember kap ajándékot így eleve az ajándék fogalom ténye is elég, hogy elővegyék a rokonokat, a rokonok meg amúgy se tudják, hogy pontosan kinek milyen ajándékot adtak az elmúlt 10 évben mert ezt nem nagyon tartja nyilván senki.
amúgy ez elég új nekem, hogy a nav felkeres embereket s azzal nyaggatja őket kinek milyen ajándékot adtak tavaly karácsonykor....
Nem, kérdező, ez sima kekeckedés, amit csinálsz.
A NAV majd sokkal durvább lesz ennél, ha megtalálnak.
De csak csinálj, amit akarsz. Nem velünk kell majd vitatkoznod.
Ja, csak szólok, hogy onnan kezdve nem kapsz majd túl sok ajándékot az ismerősöktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!