Miért hajtogatják össze a pizsamáinkat takarítás alkalmával?
Nem szoktunk puccos hotelekbe menni,2-3 csillagos max, meg apartmanokba, de megőrülök, hogy napközben amikor elmegyünk várost nézni, jönnek takarítani és az ágyat is beágyazzák és a pizsamát összehajtják. Nem szeretem, amikor hozzányúlnak a ruháimhoz, más is van így ezzel? Ahol van a kis kilincsre akasztható "do not disturb", akkor azt persze kirakom, mert 4-5 nap alatt amúgy lesz tiszta kosz a szoba, na de ahol nincs...Így jártunk már Olaszországban, Szlovéniában, Ausztriában is.
Rosszul vagyok, főleg ha belegondolok, hogy mondjuk vegyszereket fogdosott, aztán azzal meg a ruhákat,brr...
Ritkan szallok meg szallodában, apartmanban pedig altalában nincs takarítás.
Engem is zavar. Persze egyszer voltam 5* szállodában, ott kivancsi voltam a takaritásra meg ilyesmire is.
Alapból engem is zavar. Altalaban kiteszem a ne zavarj táblat, egyszer, amikor nem volt, csinaltam egyet az ajtóra, s agyra is kiirtam, nem kerek agyazást (pesze angul illetve olaszul). De mondjuk a 3 napon már kellett egy kis takarítás, akkor egyszerűen elpakoltam a cuccaimat.
De az nem zavar, hogy az agyneműhöz is úgy ért, mint a pizsidhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!