Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Miért hajtogatják össze a...

Miért hajtogatják össze a pizsamáinkat takarítás alkalmával?

Figyelt kérdés

Nem szoktunk puccos hotelekbe menni,2-3 csillagos max, meg apartmanokba, de megőrülök, hogy napközben amikor elmegyünk várost nézni, jönnek takarítani és az ágyat is beágyazzák és a pizsamát összehajtják. Nem szeretem, amikor hozzányúlnak a ruháimhoz, más is van így ezzel? Ahol van a kis kilincsre akasztható "do not disturb", akkor azt persze kirakom, mert 4-5 nap alatt amúgy lesz tiszta kosz a szoba, na de ahol nincs...Így jártunk már Olaszországban, Szlovéniában, Ausztriában is.

Rosszul vagyok, főleg ha belegondolok, hogy mondjuk vegyszereket fogdosott, aztán azzal meg a ruhákat,brr...

2018. aug. 27. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak 4 csillagos szállpodába megyünk, de nekem nem baj. Èn minden ruha nemünket elteszek.

Tedd be a szekrénybe a pizside és ennyi. ìrd ki, hogy nem kérünk takarítást...

2018. aug. 27. 18:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: hajtsd össze magad és rakd be a szekrénybe ha ennyire zavar. Kb. 2 perc.
2018. aug. 27. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Mi egyszer Skóciaban voltunk ilyen "backpackers" szálláson. Becsekkoltunk, mondják, hogy ott náluk tilos a hálózsák. Jó, jó, OK. (Tud érdekelni mi tilos, úgy magyar módra.)

Na de olyan hideg volt júliusban, hogy a fogunk vacogott. Élő a hálózsákot, abban horpasztottunk. Másnap kirándulás, jövünk vissza, hát ezek begyűjtötték a hálózsákokat, me' az tilos. De mér' tilos? Csak. Mer. És csak a kicsekkolásnál adtak vissza.

Azóta sem tudom miért tilos.

2018. aug. 27. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Akkor egy régi kérdésedre választ kaphatsz #3-as.

Sok helyen azért nem engedélyezik, mert a hálózsákokat a szabadban is használták előtte az emberek, így azokban bogarak és egy csomó por/piszok/ lehet.

Na már most ezek nagyon kellemetlenek tudnak lenni. S a jövőben is kellemetlen perceket okozhat a következő vendégek esetében. Főleg ha valami bogár az új vendégre rámászik...

2018. aug. 27. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
21%

4.

Akkor miért nem azt mondja? Könnyen megmondhattam volna, hogy az gyakorlatilag egy zsír új hálózsák volt.

2018. aug. 28. 04:43
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

Örülünk, hogy megosztottad ezt velünk, kedves 3-as, de nem igazán értem, hogy ez hogy kapcsolódik az eredeti kérdéshez.

Kérdező, ha zavar, hogy bemennek, akkor csak akaszd ki a “kérem ne zavarjanak” táblát, vagy pakold be mindenedet a szekrénybe. Amúgy kicsit nekem is fura, h idegenek a személyes cuccaink között “turkálnak”, de ez van, nekik ez a dolguk.

2018. aug. 28. 07:40
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

"mert 4-5 nap alatt amúgy lesz tiszta kosz a szoba, na de ahol nincs...

Így jártunk már Olaszországban, Szlovéniában, Ausztriában is"

Szóval viszitek mindenhova a "koszos magyarok" jó hírét...

2018. aug. 28. 10:10
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Természetesen elírtam, NEM lesz tiszta kosz a szoba. Éppen ez a bajom, miért kell takarítani miközben ott vagyunk, ha nincs kosz, morzsa, stb. Miután elhagyjuk a szállást, evidens hogy kitakarítanak az új vendég előtt.

2018. aug. 28. 12:05
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Az ágyat megcsinálják, ha rajta van a pizsi, akkor muszáj elpakolni onnan. Egyszerűen rakd el szem elől és akkor nem nyúlnak hozzá.
2018. aug. 28. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha zavar , ne hagyd ott. Rakd a szekrénybe.

Nagy dolog.

2018. aug. 31. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!