Külföldi munkavállalás 2016?
Külföldi munkavállalással kapcsolatban kérnék tanácsot tőletek. Egyre többen mennek ki szerencsét próbálni, közülük sokan már vissza se térnek.
Jelenleg (2016-ban) melyik az az ország, ahol érdemes munkát vállalni?
- Németországban úgy tudom elég sok most a bevándorló,
- angoloknál kérdéses az EU-ból való kilépés miatt,
Németország, Ausztria, Hollandia
Ezek jutottak eszembe,ezeken a helyeken szívesen élnék. :)
Tapasztalatokat várok.
En angliat valasztanam mindenkeppen. En is itt dolgozom. Szemelyes velemenyem az, hogy itt konnyebben tudsz felrerakni, ugyanazert a meloert tobbet kapsz. Persze vannak koltsegek amik magasabbak mint mashol, de ha ugyes vagy es utanajarsz a dolgoknak szerintem jobban tudsz kijonni a dolgokbol.
Emlitetted az angliai kilepest.
Vannak ismeroseim akik mondtak, hogy ok hazamennek. Kerdeztem, hogy megis miert? A valasz annyi volt, hogy hat mert anglia kilep az EU-bol. Aha, ertem. Es? Ennyi erovel akkor svajcba se megy senki sem dolgozni? Dehogynem.
Az en velemenyem az, hogy ne ez legyen a donto indok.
Összességében mindegyik országban jobbak a körülmények, mint Magyarországon. Nekem Angliáról van személyes tapasztalatom.
Sajnos semmi konkrétumot nem írtál magadról, így csak általánosságokat lehet mondani. Milyen nyelveken beszélsz és milyen szinten? Milyen végzettséged és szakmai tapasztalatod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!