Nem tartjátok igazságtalannak, hogy egy Booking-on foglalt szállás pár nappal az időpont előtti lemondás esetén ki kell fizetni a teljes árat?
Figyelt kérdés
Ez olyan, mintha a zöldségestől rendelek 20 kiló epret, és másnap azt mondom, hogy mégsem kell, de ő kifizetteti velem.
Tudom, hogy amikor lefoglalom a szobát, ott van fehéren feketén, hogy mivel jár a lemondás, de az igazságosságra gondolok. Hiszen, nem is biztos, hogy a szállás bukott bármit is, mert lehet, hogy a szoba felszabadulása miatt lefoglalta más utánam.
2018. jún. 23. 14:10
31/40 anonim válasza:
Kedves Kérdező, szerintem ha mindenki egy véleményen van, Te pedig a másikon, el kellene gondolkozni, h ki ül fordítva a lovon.......Szép napot!
32/40 A kérdező kommentje:
Nem a véleményetek ellen vagyok, hanem az ellen, hogy a magatokét fújjátok, ahelyett, hogy a kérdést megértenétek. A három - négy válaszoló azért nem a mindenki. A környezetemben mindenki megérette a kérdésemet ezért úgy gondolom ti nem fordítva ültök a lovon, hanem nem is lovon ültök. Ugyanis a ló a kérdésem felfogása, de ti még csak nem is találkoztatok a lovammal.
2018. jún. 24. 09:48
33/40 anonim válasza:
:DDDD
Úr Isten, ekkora gyökeret nem látni mindenhol. :D
34/40 A kérdező kommentje:
Melyik mondatom volt az, ami arra engedett következtetni, hogy gyökér vagyok? Az, hogy nem érted a kérdést? Ez nem gyökérség, hanem egyszerű tény, egyszerű megállapítás.
2018. jún. 24. 14:46
35/40 anonim válasza:
Te mindenkinek azt írod, hogy nem bírunk értelmezni egy "egyszerű" (értelmetlen) kérdést... Szerinted ha mindenki szembemegy veled az autópályán, akkor is ők a hülyék?:)
36/40 anonim válasza:
Jajj, #35, lehet, hogy a kérdező albán :D ott nyugodtan mehetsz szembe az autópályán.
Viccet félretéve:
Szánalmas vagy, kérdező. Tovább nem is ragozom, mert felesleges.
37/40 anonim válasza:
Én értem amit mondasz és itt van rá a válasz: ehhez utólag kellene visszanézni a dolgokat és mivel nem így működik a rendszer ez a jelenlegiben nincs benne, így át kellene alakítani és lehet új embert is kellene felvenni ami plusz költség, ezt senki nem vállalja (ami jó is van így , mert az árakat felverné és az szopnábe aki rendesen foglal és nem mondja le)
38/40 anonim válasza:
Kérdező, ha ilyen gondod van, ne foglalj előre! Én sokszor nem foglalok, amikor körútra megyek, mert nem tudom előre, hogy hol fogok megszállni. Kerestem már szállást a nyár közepén is, de ahol sok kiadó szállás van, ott főszezonban is lehet találni, sőt még válogatni is lehet. Ha nem tetszik az egyik (mondjuk mert drága), akkor megyek a másikhoz. Nézz ki címeket a Bookingon, és majd a helyszínen eldöntöd, hogy megszállsz-e ott, vagy ha már nincs hely, továbbmész a következőhöz.
39/40 anonim válasza:
Ugyan már eltelt egy év, de most bukkantam a kérdésre. Szállásadó vagyok. Velem 2 hónapon belül másodszor szúr ki a kedves vendég, foglal, azt eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Tudod ez nem úgy működik, hogy valaki lemondja a szobát, mielőtt jön, és akkor azt én ripsz ropsz kiadom másnak. Nálam eleve 2 nappal előbb kell foglalni. Mert ugye a szállást ki is kell takarítani. Tehát ezzel az első 2 nap biztos hogy bukta. A többi meg valószínűsíthetően bukta, mert az emberek nagy része nem last minute utazik, hanem előre tervezetten. Ha pedig vis maior eset történik, pl halál, azt megfelelő papírokkal lehet igazolni, és akkor járhat kompenzáció.
40/40 anonim válasza:
39-es és mindenki, aki nem értette: a kérdező kifizetné a szállás teljes kárát kompenzáció nélkül, ha nem jön senki arra az időre. Ha jön helyette más, akkor nem fizetne, mert nincsen kár. (Vagy csak arányosan, 1 nap üres -> csak 1 nap ára) Most ugye mindenképpen kell fizetni és ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!