Nem tartjátok igazságtalannak, hogy egy Booking-on foglalt szállás pár nappal az időpont előtti lemondás esetén ki kell fizetni a teljes árat?
Ez olyan, mintha a zöldségestől rendelek 20 kiló epret, és másnap azt mondom, hogy mégsem kell, de ő kifizetteti velem.
Tudom, hogy amikor lefoglalom a szobát, ott van fehéren feketén, hogy mivel jár a lemondás, de az igazságosságra gondolok. Hiszen, nem is biztos, hogy a szállás bukott bármit is, mert lehet, hogy a szoba felszabadulása miatt lefoglalta más utánam.
bookingot ilyet nem csinálhat. Fogd már fel.
12-es, örülök, hogy mindenki hülye rajtad kívül, de te nem fogod fel, hogy nem a károkozás megtérítése ellen vagyok, hanem a kárt nem okozott lemondás megtérítése ellen. Ami viszont nem derülhet ki előre, hanem csak utólag.
13-as! mit nem csinálhat a Booking?
Te meg tanulj meg fogalmazni, mert az arcomba toltál egy magyartalan mondatot:
"Amúgy a booking rendszere éppen nem engedi hogy lefogja más a szállást ha már nem fizetik vissza."
éppen nem, ha már nem... marha okos...
Hé, paraszt, melyik út megyen Budára...
"Megyen..." És én vagyok a paraszt...
"akkor bizony fizetni kell, mivel úgy 90% (pláne főszezonban), hogy valaki más a te tökölésed miatt választott másik szálláshelyet, látva, hogy teltház van.
"
Na, ez a 90%-os tippelgetés ami igazságtalan. Kártérítés kell, jogos, de csak a kárt kell megtéríteni, nem egy tippet. Ha nem veszi ki senki miattam, akkor jogos a kártérítés, ha kiveszi, akkor nem. Ennyire nem érteni madzsar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!