Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Amikor elutaztok, nem szoktato...

Amikor elutaztok, nem szoktatok azon gondolkozni, hogy jó lenne tudni, hogy milyen piperét ad a szállás? Lesz-e vasaló stb? Vagy mindenképpen visztek magatokkal mindent (sampon, tusfürdő, balzsam. )?

Figyelt kérdés

2018. febr. 8. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Vasalót sehol nem szoktak adni hotelbe. Néhol lehet kérni és hoznak fel...

Èn általában egy kicsi tusfürdöt viszek, de balzsamot és sampont viszek mert nem mindegyik jó a hajamra.

2018. febr. 8. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Magammal viszek mindent, amit használni szoktunk. Főleg, amióta egyszer megszívtuk, a panzió nem adott törölközőt, ami szerintem alapdolog, a csaj mégis úgy csodálkozott, mintha valami luxus dolgot kértünk volna.
2018. febr. 8. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mr megint te vagy, az Vasalós?! :D
2018. febr. 8. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Mégis milyen hotel lehet ahol nem biztosítanak az igényes magyar vendégnek szenes vasalót, lóbalzsamot és májkrémkonzervet??!
2018. febr. 8. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Voltam már olyan szállodában, ahol ott volt a szobában a vasaló és a vasalódeszka is.:-) Soha nem volt még szükségem rá, nem viszek magammal vasalandó cuccot utazásra. Ha nagyon kellene valami kifürkészhetetlen okból, ott a szálloda laundry-szolgáltatása.

Pipere attól függ, rövid, pár napos útra nem viszek, vagy csak kicsi testápolót, kézipoggyásszal utazom. Hosszabb útra, ha van feladott csomagom, akkor többnyire beledobom, sokszor alszom airbnb-szálláson, ahol nem mindig vannak tisztálkodószerek. Ha nincs nálam, meg a szálláson se, akkor sem történik semmi, sampont, tusfürdőt bárhol lehet kapni, nem egy komoly kiadás. Egy mikroszálas sporttörölköző pedig mindig van nálam.

Őszintén szólva utazásnál az ilyesmik érdekelnek a legkevésbé, egyik sem fontos és nem jelentenek megoldhatatlan problémát.:-)

2018. febr. 8. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Dolgoztam recepciósként, volt olyan, hogy a vendég vasalót szeretett volna használni, természetesen odaadtuk neki.

Még évekkel ezelőtt vettem egy picike tusfürdőt a dm-ben, mindig újratöltöm itthon és viszem magammal, illetve egy kis mikroszálas törölközőt is el szoktam pakolni. Legutóbbi szállásomon volt sampon, de mivel nem volt jó a hajtípusomnak, inkább vettem egyet, tényleg nem egy nagy összeg :)

2018. febr. 8. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
na képzeljétek vasalómániások, én egy hoStelben dolgozom budapesten, és majdnem mindegyik szobában van vasaló
2018. febr. 9. 00:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Szállodától függ, van, ahol van vasaló, és van, ahol nincs. Egyébként sok helyne lehet kérni, ahogy kis hűtőt is, ha nincs a szobához alapból. Dolgoztam 3-4-5 csillagos hotelekben, szóval nem a hasamra ütve mondom ezt.

Utazáskor ezen én soha nem problémázok, mivel többnyire olyan apartmanba megyek, ahol nincs pipere.

2018. febr. 9. 07:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Az utazás arra is megtanít, hogy a pipere kacatok legalább fele - amikről azt hiszed, nem lehet nélkülük élni - teljesen felesleges :-)

Nekem van egy kézipoggyászba való átlátszó piperetáskám, benne a legfontosabbak: kis tusfürdő, sampon, valami alap krém, dezodor. Fésű, kistükör, fogkefe, kis fogkrém, sőt alap manikűr készlet is. Utazáskor nem sminkelek, egyébként is csak alkalmilag. Vasalós holmikat lehetőleg nem viszek, de a legtöbb helyen lehet kérni vasalót, vagy megcsinálják a mosodában.

2018. febr. 9. 09:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem.Ha hosszabb időre vagy többen utazunk hülye lennék sampont meg ilyen marhaságokat pakolni(lány vagyok mellesleg). Bármilyen szupermarketben megveszed annyiért, mint itthon ezért nem utaztatok egy 600ft-os tusfürdőt több ezer km-en keresztül, csak foglalja a helyet. Smink,hajvasaló és maximum az arckrémem ami jön velem. Ahogy tapasztaltam, hajszárító, szappan és mini tusfürdő/sampon szokott lenni(bár nem használom). Vasaló felesleges részemről. Ha pár napra mész és mindenképp a saját kozmetikumaid akarod vinni(és nem akarsz utazó kiszerelést venni a rendes méret áráért) veszel ebayen 400 forintért ilyen kis tárolókat, és abba beletöltöd amire arra az időre szükséged van:balzsam,hajvégápoló, testápoló stb. Egyébként le szokták írni ezeket a szállások.
2018. febr. 11. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!