Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Találkoztatok már extrém...

Találkoztatok már extrém illatú krémekkel, tusfürdőkkel, balzsamokkal?

Figyelt kérdés
nekem pl van egy cukrászkrém illatú tusfürdőm,és nagyon kellemes!

2012. aug. 9. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
balea samponok közül néhánynak van ilyen érdekes illata :)
2012. aug. 11. 14:41
 2/8 Arachne válasza:
jah jah a baleás cuccoknak vannak tényleg nagyon érdekes iilatu samponjai tusfurdojei és dezodorjai is...nkm pillanatnyilag habosepres torta és vaniliakrém keverék dezodorom van..amit nagyn meguntam mert egy idoo után az eross édes illatol fájni kezd a fejem.....nameg volt egy jázmin illatu baleás tusfurdom..azthiszem valami oriental volt a neve sotét lila csomagolása van..nah annak jo illata volt...de legextrémebb illatu tusfurdom ami volt az kecsketejes tusfurdo valami magnoliás eszenciával...DM-ben kaphato az is Balea Cleopatra magic..vagy valami ilyesmi :)
2012. aug. 11. 15:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A habosepres torta jól hangzik :D
2012. aug. 11. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy olyan dezodorom ami narancsos csokis!
2012. aug. 11. 19:22
 5/8 delusion ***** válasza:

Sok gourmand parfümből készítenek tusfürdőt, dezodort, testápolót is. A gourmand szó itt most annyit takar, hogy "ehető"...ráfújod a karodra, és percek múlva megenné a barátnőd :)

Pl. Angel Men: karamell, kávé, vanília, méz, tej... :) ha szereted a desszerteket, bonbonokat, akkor ezt ki kell próbálnod... mindkét nem simán hordhatja :)

2012. aug. 11. 23:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezt mindenképpen kipróbálom köszi! :) De milyen boltban tudom megvenni?
2012. aug. 12. 10:37
 7/8 delusion ***** válasza:

Őszintén szólva nem tudom. Némelyik webshopban láttam már. Sephorában tuti árulnak ilyeneket, de az szerintem nincs Magyarországon, úgyhogy marad a Müller, Douglas meg a többi komolyabb/nagyobb drogéria.. és a neten nézelődés, magyar e-parfümshopok javarészen láttam már valamelyiket.

Még egy pár gourmand vagy majdnem-gourmand, ami eszembe jutott árkategóriától, nemtől függetlenül:

- Dior Hypnotic Poison: Vanília, kókusz, mandula, barack, szilva.

- Rochas Man: Cappuccino, vanília, málna, bergamott.

- Givenchy Pi: barnacukor, vanília, mandula, mandarin.

- JOOP! Homme: Amalfi citrom, mandarin, bergamott, fahéj, vanília.

- Nina Ricci Nina: Lime, Praliné, Amalfi citrom, zöldalma.

- Aquolina Blue Sugar: mandarin, bergamott, Vattacukor (!)

- Escada Marine Groove: Maracuja.

- Escada Casual Friday: Kardamom, fahéj, vanília, gyümölcsök

Azért ha teheted, szimatold meg őket, nincs garantálva, hogy ezeket az illatjegyeket fogod Te is érezni belőlük.. :)

2012. aug. 12. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem most egy Fruttini csokis-tőzeg áfonyás tusfürdőm van :D
2012. szept. 7. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!