Találkoztatok már extrém illatú krémekkel, tusfürdőkkel, balzsamokkal?
Sok gourmand parfümből készítenek tusfürdőt, dezodort, testápolót is. A gourmand szó itt most annyit takar, hogy "ehető"...ráfújod a karodra, és percek múlva megenné a barátnőd :)
Pl. Angel Men: karamell, kávé, vanília, méz, tej... :) ha szereted a desszerteket, bonbonokat, akkor ezt ki kell próbálnod... mindkét nem simán hordhatja :)
Őszintén szólva nem tudom. Némelyik webshopban láttam már. Sephorában tuti árulnak ilyeneket, de az szerintem nincs Magyarországon, úgyhogy marad a Müller, Douglas meg a többi komolyabb/nagyobb drogéria.. és a neten nézelődés, magyar e-parfümshopok javarészen láttam már valamelyiket.
Még egy pár gourmand vagy majdnem-gourmand, ami eszembe jutott árkategóriától, nemtől függetlenül:
- Dior Hypnotic Poison: Vanília, kókusz, mandula, barack, szilva.
- Rochas Man: Cappuccino, vanília, málna, bergamott.
- Givenchy Pi: barnacukor, vanília, mandula, mandarin.
- JOOP! Homme: Amalfi citrom, mandarin, bergamott, fahéj, vanília.
- Nina Ricci Nina: Lime, Praliné, Amalfi citrom, zöldalma.
- Aquolina Blue Sugar: mandarin, bergamott, Vattacukor (!)
- Escada Marine Groove: Maracuja.
- Escada Casual Friday: Kardamom, fahéj, vanília, gyümölcsök
Azért ha teheted, szimatold meg őket, nincs garantálva, hogy ezeket az illatjegyeket fogod Te is érezni belőlük.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!