A Rossmann-os Isana termékek vagy a DM-es Balea termékek jobbak? Sampon, balzsam, tusfürdő, testápoló érdekelne
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 13:18
2/13 anonim válasza:
Balea. Egyértelműen. Használtam Isana termékeket,és kiütéses lettem tőlük. A Balea ráadásul szerintem olcsóbb is.
3/13 anonim válasza:
Balea.
Tusfürdőt csak azt használok,testápolót is szeretem.
Sampont,balzsamot még nem próbáltam.
4/13 anonim válasza:
Még egy szavazat a Baleára. :) Mondjuk én szeretem az Isana tusfürdőket is, jó illatuk van. De régóta úgy alakult, hogy inkább Baleát használok. Hajápolókból egyértelműen a Balea jobb szerintem. Testápolót nem próbáltam Isanát, csak Baleát, mondjuk az meg sem közelíti a Garniert, szóval nem fogok újra ilyet venni. Nem rossz, de nem is olyan jó.
5/13 anonim válasza:
Balea. Imádom a kiwis tusfürdő illatát. :)
6/13 anonim válasza:
Balea! Samponom, balzsamom, testápolóm, tusfürdőm is Baleás. Beváltak!
7/13 anonim válasza:
Balea sampon, balzsam, tusfürdő. Testápolóból viszont az Isana nekem jobban bevált. Jó krémes volt, a baleáé pedig híg szutyok :S :D
9/13 anonim válasza:
Hajápolási termékeknél (balzsam, hajvégápoló, hajkúra) egyértelműen a balea győz, ráadásul olcsó is! Pár hete szőke hajra való balzsamot vettem meg, 400Ft körül volt.
Testápolót eddig mást használtam (babát), de váltottam. Most az isana e vitaminos testápolót vettem meg. Nagyon elégedett vagyok vele, kicsit furcsa, mert sokkal sűrűbb a babánál, de nagyon jól hidratálja, táplálja a bőrömet, pedig ritka, hogy egy termék ennyire beválik, mert nagyon érzékeny a bőröm. Ha jól emlékszem a 400ml-s 400 Ft volt, vagy valahogy így.
Tusfürdőt és sampont egyik márkából sem próbáltam még, de sampont legközelebb baleásat próbálok ki.
10/13 anonim válasza:
A BALEA!!! citromsárga világoskék hajlakk az kegyetlenül jól tart. és a citromsárga rózsaszín göndörödést elsegítő hajhab isteni... főleg,h ha ezzel vasalom a hajam azt is tartósítja!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!