Ekcémára bevált testápoló, tusfürdő?
Több éve ekcémával szenvedek. Az allergia okát még nem egészen sikerült kideríteni :S Tudnátok ajánlani valami tusfürdő szerűséget, vagy testápolót ami biztosan nem irritálná a bőrömet? Neogranormon baba testápolókról esetleg vélemény?
Előre is köszönöm :)
Gyógyszertárban lehet kapni kifejezetten ekcémásoknak szánt termékeket, nekem pl. a Decubal nagyon bejött.
A babaápolási termékek jók, de lehet, hogy nem elég hatékonyak.
Éveken át én is gyógyszertári készítményeket használtam, fürdető kenőcsöt, testápolót. Előre írt recept alapján keverték ki nekem több ezer Ft-ért és 1-2 hét alatt el is fogyott. Amikor anyagilag már luxus volt ez, elkezdtünk kísérletezni, nekem a S'nonas nevezetű algás fürdőgél maximálisan bevált, pedignagyon érzékeny a bőröm. Eurós boltokban lehet venni, 750 ml-s a kiszerelés és 350-400Ft körül van.
Testápolót mostanában babát használtam, de a garnier is nagyon bevált. Viszont ezek nekem drágák most, úgyhogy lehet, hogy kipróbálok mást, ami olcsóbb (pl. isana, alverde, ilyesmik.).
17/L
Az unokatestvérem is ekcémás, ő ezt használja, és teljesen elégedett vele, azóta nincs gond a bőrével:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!