Gazdagok! Ti mit gondoltok az olyanokról aki szegény, de nyert egy hétvégét hotelban?
Figyelt kérdés
Lenézitek vagy mit reagáltok?
(Tegyük fel 30 éves autóval jön, ruhái használtak, nem tudják hotelban hogy kell viselkedni)
2017. jún. 26. 14:19
11/11 anonim válasza:
Hát engem személy szerint nem, sőt, még csak megmosolyogni sem szoktam, vigyázok arra, hogy más ne érezze magát kínosan miattam.
Gyerekként én sem voltam túl vagyonos (nem mintha most egy Rogán Antal lennék, nehogy félre érts :) ) és felnőttként tapasztaltam meg, hogy hol, milyen módon "illik" viselkedni. Én azokat sajnálom, akiket gyerekkoruk óta abba nevelnek, hogy csak szép öltönybe felöltözve, urizálva jelenhetnek meg, és aki nem így tesz, az bunkó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!