Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Gazdagok! Ti mit gondoltok az...

Gazdagok! Ti mit gondoltok az olyanokról aki szegény, de nyert egy hétvégét hotelban?

Figyelt kérdés

Lenézitek vagy mit reagáltok?

(Tegyük fel 30 éves autóval jön, ruhái használtak, nem tudják hotelban hogy kell viselkedni)

2017. jún. 26. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha tud a hotelben viselkedni, nem számít. A vendégek nagy része sza*ik a másikra, nem másokért jársz hotelbe amúgy sem, hanem kikapcsolódni. Más autója sem nagyon érdekel.
2017. jún. 26. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hotelban? Ahhoz nem kell gazdagnak lenni, hogy hotelban szállj meg.
2017. jún. 26. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Senkinek nem fog feltűnni. Pláne mióta SZÉP kártya van.
2017. jún. 26. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekel. Valaki kifizette azt a pénzt akkor értelemszerű hogy valaki el is tölti ott az időt. Bár egy sima hotelban én nem szoktam smúzolni a többi vendéggel szóval az ilyesmi nem zavar. Egy wellness hotelban azért már cinkesebb a dolog, bár én úgy vettem észre hogy azért a surmókkal sem szokott gond lenni mert érzik hogy nem oda valók ezért visszafogják magukat. Az hogy néhány íratlan szabályt nem ismernek az nem tragédia, valaki majd szól nekik aztán meg nem lesz gond.
2017. jún. 26. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A sztereotípiákkal ellentétben a leggazdagabbak sincsenek beburkolózva a saját világukba, szóba állnak mindenféle társadalmi helyzetű emberrel, legalábbis a mi kultúránkban. Nincs nálunk se kasztrendszer, se nemesség / jobbágyság, de még a gazdag és szegény városrészek se különülnek el annyira, mint mondjuk Amerikában. Sőt, például olcsó meg drága ruhaboltokat, és bizsust meg Swarowskit is megtalálsz ugyanabban a plázában.

Ha tud viselkedni, akkor nem fogja senki se lenézni. De nincsenek nagy elvárások, ha valaki illedelmesen viselkedik, nem fog senkit se érdekelni.

Ruházat sem érdekel senkit, hacsak mondjuk egy első osztályú étterembe nem megy szakadt pólóban. De egy inge mindenkinek van, ez manapság nem kiváltság.

2017. jún. 26. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

A szegényekkel szokott a legkevesebb gond lenni.

Újgazdagékkal van a legtöbb probléma.

Ő még a limonádét is úgy szeretné, hogy egy rész szénsavmentes Evita és két rész szénsavas Szentkirályihoz keverjem a szirupot és a citromot, mert ő ehhez szokott hozzá :-)

[Hogy oda ne kortyoljak...]

2017. jún. 26. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
12%
Aki nem tudja, hogy hogyan kell egy hotelben viselkedni, az unintelligens bunkó, nem pedig szegény.
2017. jún. 26. 16:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Természetesen 5 csillagora gondoltam.

2017. jún. 26. 19:48
 9/11 anonim válasza:
Nem érdekel senki ruhája, sem a kocsija, sőt, a szertartásos udvariasság sem. Ha számomra zavaró a viselkedése, megkérem, hogy változtasson, ha nem zavar, akkor pedig nincs probléma. Ez egyébként is független az anyagi helyzettől.
2017. jún. 28. 13:52
 10/11 A kérdező kommentje:

Van benne igazság

És olyan nem idegesít, aki azt se tudja mi a recepció, mi a bejelentkezés?

2017. jún. 29. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!