Mennyire legyek erőszakos?
A lemondási feltételeket nézd meg. Mindenhol máshogy van. Van, amit le lehet mondani még előtte való nap is. Van, amit nem.
Szóval először nézd meg a feltételeket és utána reklamálj.
De ha azt mondta, hogy visszautalja, akkor valószínűleg nem lesz gond. Hiszen biztosan jelezte volna, hogy nem mondható már le, amikor beszéltetek. Szóval szerintem várjál egy hetet. Hiszen még csak csütörtökön mondtad le. Nem biztos, hogy minden nap utalnak. És nem utalok naponta. Összegyűjtök pár számlát és egy héten egyszer utalok.
Kérdező, januárban foglaltál, júliusban, pár nappal az utazás előtt lemondtad.
Csütörtökön lemondtad, de már másnapra vártad is a pénzt.
Már bocs, de ha fél évig nem hiányzott az a pénz, akkor most mitől lett olyan sürgős hirtelen? Jó, értem én, hogy esetleg azért vártál az utolsó pillanatig, hátha van esély az elutazásra, de most a szállásadótól azt várod, hogy azonnal pattanjon és máris utaljon?
Péntek, nyár, az idegenforgalomban csúcsforgalom: nyilván az érkező vendégek fogadása, elszállásolása fontosabb, mint a nem érkező vendégnek való pénz visszautalása.
Semennyire ne legyél erőszakos - várjál szépen türelemmel, akár 1 hétig is.
U.i: nem biztos, hogy jól döntöttél - egy nyaralás még a romlófélben lévő kapcsolatokon is tud javítani :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!