Akik hónapokra mennek külföldre üzleti ügy miatt és hotelben laknak azok hogyan mosnak?
Lehet a szállodákban mosatni, de ott olyan árakon dolgoznak, hogy 2-3 mosatás árából már új ruhát tudsz venni. Persze ha a cég fizeti akkor mindegy.
Külföldön gyakoriak a mosodák, ott jóval olcsóbb.
Ha a cég fizeti már a szállodát hónapokra, akkor a mosodai szolgáltatást is el lehet számolni.
De külföldön sok helyen van olyan mosoda, hogy ki van rakva egy pár mosógép, szárító és elég olcsón moshatod a saját ruháidat.
Nekem a férjem volt 2x 2 hónapra kínában üzleti úton.
Ök egy nagy hotelben laktak. Ök egy bizonyos összeget kaptak a lakhatásra, nekik kellett a hotejüket kiválasztani, és egy bizonyos napi apanázst az ott létre. Ès persze mindent nekik kellett megoldani.
A férjem nem egy túl kölötekezö ember így ö maga mosott mosodákban, ott is voltak kihelyezett mosodák, az ingeket a hotelbe tette ki.
A kaját is maguknak kell megoldani a napi apanázsból. Egyébként ök jól kaptak a férjem egy rakat pénzt tett félre, pedig minden hétvégén turistáskodtak.
egyrészt a jobb hotelekben mosnak is (csak aranyáron), másrészt attól függ hova mész persze, de sok helyen léteznek amolyan "közmosodák".
ha egyik se, akkor megoldod valahogy, én is éltem 5 hónapot egy hostalban, azaz nem igazán 5 csillagos hotel volt, nekem kellett megoldani a mosást, de sikerült ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!