Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Akik hónapokra mennek külföldr...

Akik hónapokra mennek külföldre üzleti ügy miatt és hotelben laknak azok hogyan mosnak?

Figyelt kérdés
Ha elmész üzleti útra akkor honnan lesz tiszta ruhád? Hogyan mosod ki a ruhádat? A többcsillagos hotelek vállalnak mosást és vasalást? Valakinek van ilyen tapasztalata? Köszi :)

2015. szept. 8. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szállodákban lehet mosatni.
2015. szept. 8. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szàllodàkban van mosàsi szolgàltatàs termèszetesen.
2015. szept. 8. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a szállodákban mosatni, de ott olyan árakon dolgoznak, hogy 2-3 mosatás árából már új ruhát tudsz venni. Persze ha a cég fizeti akkor mindegy.

Külföldön gyakoriak a mosodák, ott jóval olcsóbb.

2015. szept. 8. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a cég fizeti már a szállodát hónapokra, akkor a mosodai szolgáltatást is el lehet számolni.

De külföldön sok helyen van olyan mosoda, hogy ki van rakva egy pár mosógép, szárító és elég olcsón moshatod a saját ruháidat.

2015. szept. 8. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltatok már több hónapos üzleti úton?? Nem hotelben szoktunk lakni, hanem serviced apartment, corporate housing, sokféle neve van, de a lényeg az hogy lakást adnak, amivel semmit nem kell csinálnod, takarítanak, ha kiég a villanykörte, azonnal ugranak stb. Mosógép meg van. Ez sem baromi olcsó de hát igazából a fene akar egy egérfingnyi hotelszobában lakni hónapokig ahol egy rendes asztal nem fér el.
2015. szept. 9. 04:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem volt 2x 2 hónapra kínában üzleti úton.

Ök egy nagy hotelben laktak. Ök egy bizonyos összeget kaptak a lakhatásra, nekik kellett a hotejüket kiválasztani, és egy bizonyos napi apanázst az ott létre. Ès persze mindent nekik kellett megoldani.

A férjem nem egy túl kölötekezö ember így ö maga mosott mosodákban, ott is voltak kihelyezett mosodák, az ingeket a hotelbe tette ki.

A kaját is maguknak kell megoldani a napi apanázsból. Egyébként ök jól kaptak a férjem egy rakat pénzt tett félre, pedig minden hétvégén turistáskodtak.

2015. szept. 9. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:

egyrészt a jobb hotelekben mosnak is (csak aranyáron), másrészt attól függ hova mész persze, de sok helyen léteznek amolyan "közmosodák".

ha egyik se, akkor megoldod valahogy, én is éltem 5 hónapot egy hostalban, azaz nem igazán 5 csillagos hotel volt, nekem kellett megoldani a mosást, de sikerült ...

2015. szept. 9. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyan hotelekben is voltam, ahol volt centriző- vagy szárítógép, vasalóállvány és vasaló. Vettél mosószert, a szobádban kimostad a ruhát, bevitted a lépcsőházból nyíló mosó-vasaló helyiségbe, kicsavartad, szárítottad, kivasaltad, ha nem akartál fizetni érte külön. Először ilyet külföldön láttam, de utána már itt is Magyarországon.
2015. szept. 9. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!