Kidobtuk a pénzt?
Szia!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! :) És kicsit én is megnyugodtam így. Nincs félpanziónk, csak reggeli, valamint akciós 2 vagy 3 fogásos ebédre van lehetőség a Favágó étteremben ha jól emlékszem a nevére. (a panzió melletti étteremben)
Mi is említettük még telefonban nekik, hogy sok rosszat olvastunk sajnos, és nekünk is mondták, hogy tulajdonosváltás volt. Azóta feltűnt, hogy lett közösségi oldaluk is (FB.) valamint egy új honlap is van már nekik. A kérdésem az lenne még, hogy a jacuzzi működött? Meg a tisztasággal rendben volt minden? Ha megkérdezhetem milyen programokat szerveztetek vagy mit érdemes megnézni/ kipróbálni? :) Köszönöm!
Nincs nálam a papír, de a Favágót írja azt hiszem, hogy ott ilyen ezer valahány forintos 2 fogásos ebédre van lehetőség. Remélem azért a kocsma részről nem nagyon jön hát hangoskodás! :(
A jacuzzi hát nem értem... már tavaly ilyenkor is arra panaszkodtak a véleményekben, hogy nem működik. Hát ilyen sokba kerülne megjavítani? Vagy akkor ne lenne benne a csomagban az ingyenes jacuzzi használat. Mi kérdeztük ezt telefonban, és azt mondták hogy mire megyünk működni fog. Ez volt egy hónapja hogy mondták kb. Azóta még mindig nem sikerült ezek szerint megjavítani.
Engem is megállítottak...
Befizettem 10 ezret. Mivel a páromnak ritkán akard hétvégére szabadnapja, én meg csak hétvégén érek rá, ezért úgy döntöttem, oké, az a 10 ezer legyen tanulópénz, többet ilyet nem!
Ma kaptam egy fizetési felszólítást, hogy fizessem be a többit... Nem hogy örülnének, hogy kaptak 10 ezret, még a többit is fizessem be, ahová nem tudok elmenni! Na, most mit tegyek? Valahogy még is menjünk el?
Sziasztok! Minket is megtaláltak hétvégén és be is fizettük az előleget.Nálunk az a probléma, hogy nem vagyunk mindketten 28 évesek, csak a párom. Utólag vettem csak észre, hogy 28-65 év közötti párok számára van ez az akció.
Mikor a tájékoztattak minket akkor semmi ilyet nem mondtak, felírták a koromat, és ennyi.
Ebből vajon lesz valami problémánk??? Mit kellene tenni ebben az esetben? Felejtsük el az egészet, és elbuktunk 10ezret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!