Kidobtuk a pénzt?
Szia!
Tedd már meg, hogy leírod a véleményedet a szállásról, ha visszajöttél.
(Mert sokszor van olyan is, hogy a konkurencia próbálja lejáratni az ellenfelet.)
És ne felejtsd el "lebuktatni magad", mikor fizetsz, hogy "turizmussal foglalkozó cikkíró" vagy és épp erről a szép vidékről fogsz cikket írni :)
Megnézném az arcukat
Sziasztok. Haza érkeztünk Kehidáról :)
Megnyugodhatsz, véleményem szerint egyáltalán nem rossz, sőt télen tervezzük, hogy visszamegyünk. (A párom is azt mondta, hogy ha én azt mondom, h nem rossz, az nagy szó nálam. Amúgy szülés előtt 4*-os szállodában dolgoztam, gondnoknőként...) Megérkeztünk, igaz a recin nem volt senki, ki van írva, h le kell menni a bárba, de még el sem indultam, már jöttek fel. Megmutatta a szobát, kaptunk a klímához távirányítót ami nagyon jól működött (sajnos csak az első két nap volt rá szükség). Nagyobb appartmant kaptunk, mint amire számítottunk, mert külön volt a háló és a konyha (én azt hittem olyat kapunk ahol együtt van). A konyha részen volt 1 pótágy, illetve oda tettek be a kisbabánknak ágyat. A hűtő működött, a főzőlap is. Volt néhány edény, ha valaki főzni akar - én nem azért mentem - tányérok, poharak, stb. Vízforraló nincs, ill. mikró, viszont a reggeliző teremben mindkettőre van lehetőség egész nap. A reggeliző terem nem túl nagy, 12 férőhelyes, amikor becsekkoltunk meg is kérdezték mikor szeretnénk reggelizni (8-tól lehet). Szerintem ezt nem igazán tartják be, de kint is lehet enni a bárban, vagy a biliárdnál is van néhány asztal, vagy a teraszon ha jó idő van. Beszélgettünk az üzemeltetővel, mondtam neki, h a neten olvasottak alapján sokkal rosszabbra számítottunk, és mondta h amikor az a sok panasz érkezett más volt az üzemeltető...
Félpanziótok van a csomagban? Akkor írok az étteremről is ha érdekel, csak szólj. Ill. ha van még kérdésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!