Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Jártatok már Bikácson? (Zichy...

Jártatok már Bikácson? (Zichy Park Hotel)

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a véleményekre.

Bármi érdekel a témával kapcsolatban.:)

2013. júl. 13. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Jártam, de csak nézelődni. Húgomék voltak ott kisgyerekkel pár napot, nekik tetszett. Van sokféle állat, medence, játékok, szóval kisgyerekeseknek ideális. Ami viszont drága, az a biciklibérlés.
2013. júl. 13. 18:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!:)

Aki járt Bikácson csak nyugodtan írjon,szívesen elolvasom.:))

2013. júl. 14. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Még nem.
2013. aug. 5. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem jártunk.
2013. dec. 13. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Te jártál már ott kérdező? Esetleg van valami közöd a helyhez? Esetleg reklám céllal tetted fel a kérdést?
2013. dec. 14. 01:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Mért tette volna fel reklám céllal?! Én még azóta sem voltam ott, de ha el akarnék menni, lehet előtte én is megkérdeztem volna.
2013. dec. 14. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem hinném, hogy te is tele írnád azt a kérdésed ilyen kulcsszavakkal mint itt van. Ez volt gyanús.
2013. dec. 14. 10:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem reklám céllal tettem fel. Az előtt írtam ki a kérdést mielőtt el mentünk volna nyaralni. A kulcsszavakat pedig azért raktam ki,hogy ha valaki ezekre a szavakra rákattint akkor kijöjjön neki a kérdés így nagyobb az esély hogy valaki megtalálja és válaszol rá. Nem volt semmi hátsó szándékom vele,főleg,hogy egy 17 éves vidéki lány vagyok.De azért köszönöm a gyanúsítgatást:)
2013. dec. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!