Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nektek is van olyan ország,...

Nektek is van olyan ország, ahol már jártatok, de azért szívesen visszatértek még nyaralni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 06:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Annyi gyönyörű hely van, bármikor szívesen megyek Párizsba, Londonba, Madridba, Barelonába, USÁba, Németországba kb. bárhova, Ausztriába... Szóval igen, többször is visszamegyek egy helyre.

Csak közben ugye vannak még olyan városok/országok, ahol még sajnos sosem voltam, de nagyon érdekelnek azok is (Olaszország városai, Belgium, stb.), szóval kicsit mindig bennem van az is, hogy inkább új helyeket kellene meglátogatni...

2013. júl. 8. 06:42
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem is ilyen Németország, mindig szívesen megyek oda
2013. júl. 8. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Grúzia, Moldova a két ilyen nagy kedvencem.
2013. júl. 8. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen járok Európában, de Olaszország az ahova sokkal gyakrabban visszatérek (már több olasz városban jártam mint magyarban :) )
2013. júl. 8. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!