Jártatok már Zalakaroson?
Esetleg megszállt valaki közületek az Aphrodite vagy Venus Hotelben? Mi a véleményetek,tapasztalatotok róla?
Milyen a város?
Van élet?
Minden érdekel a témával kapcsolataban:))
Előre is köszönöm.
Mi a fürdőbe szoktunk járni, a környéken szállunk meg ismerősnél. A fürdő remek, a víz nagyon jó. Kisgyerekeseknek és időseknek is nagyon jó, fiataloknak is szerintem. Gyakran vannak koncertek a fürdőnél meg bulik. De nem városias. Ez egy falu, amire rátelepedett egy csomó szálloda. Mindenesetre aki odamegy, az szerintem remekül fogja magát érezni. De nem a szórakozás miatt mennek oda az emberek (mint pl. a Balatonra), hanem a wellness miatt. Érdemes kihasználni ott a gyógyvizet, a masszázsokat, és minden egyéb jót.
Mi évente kétszer megyünk, mert nagyon jót tesz a víz, meg az ismerősök miatt.
Esténkén nagyokat lehet sétálni :) Amúgy mi nagyon szeretjük, két gyerekkel ideális hely.
Jártunk az Aphrodite hotelben is. Nem volt rossz, de van jobb. A két szálloda gyakorlatilag egy épület, az A. a 4* rész, a V. a 3*. Az étterem a V-ban van. Jó a kaja, de nem túl változatos, én nem ilyenre vágytam a nyaralás alatt (= házias, magyaros kaják). Medencerész nem rossz, inkább 3* mint 4* az egész épület. Az A. szobái tényleg elérik a 4*-ot, szépek. És szemben van a fürdő, nem kell sokat mászkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!