Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Tunéziában az El Mouradi Club...

Tunéziában az El Mouradi Club Kantaoui hotelben jártatok ott? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 24. 17:50
 1/4 Phenom1971 válasza:
Én jártam. Nekem nagyon tetszett. Elöször jártam tunéziába ugy hogy nincs túl nagy tapasztalatom. De a szüleimmel mentem, akik már voltak jó pár helyen tunézián belül és ök is azt mondták hogy a többihez képest jó. A szobák tiszták mindennap takaritják. Jó programok vannak ha gyerekkel mentek. Minden este buli van. Teljes ellátással érdemes menni. A kaja ehető és nagyon sok fajta közül lehet választani(svédasztalos). Van süti fagyi stb. Az ital ingyenes pl: sör, üditő, 1-2 rövid ital és annyit iszol amennyit csak akarsz. Egy hatalmas területen elhelyezkedő apartman szálloda. Kb 40 épület van. Épületenként 8- 20 szobáig. A szobák légkondisak tv és saját fürdő van hozzájuk. Kb ennyi. Ha valami konkrétra vagy kiváncsi irj. Én 2010 be voltam ott. Oktober 13- án 30 fok volt árnyékba.
2013. jún. 24. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2013. jún. 24. 20:00
 3/4 anonim válasza:
Nincs mit. ;-)
2013. júl. 11. 23:49
 4/4 anonim válasza:
Én pont ma jöttem haza innen:) Nekem nagyon tetszett, gyorsan eltelt, mostis azon jár az eszem hogy milyen jó lenne még ott lenni!:D Csak ajánlani tudom, nekem nagyon tetszett!:)
2013. aug. 23. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!