Paralia, grand tours, caravell?
Figyelt kérdés
Augusztus végén megyünk nyaralni a szüleimmel, a hugommal és a barátommal. 6éve már voltam ott, de a Billy's apartmanban.Vélemények ötletek?mi változhatott azóta?2013. jún. 21. 13:04
1/2 anonim válasza:
ha engem kérdezel akkor ne paráliára menjetek hanem inkább zakinthosra vagy kefalóniára. sokkal sokkal szebb a tenger, kevesebb a túrista, és kb ugyanazok a fakultatív programok. oda is szervez a grand utakat :)
2/2 greekfan válasza:
nem caravell, hanem caravel. és hidd el nem fogod megbánni. a tulaj, panos nevű srác nagyon jó arc, mindenben segít, valamint nagyon jól tud magyarul. bármi problémád van, még mielőtt a mondatot befejezed, addigra meg is oldotta. amúgy parália olyan amilyen, sok dolog nem változik, de szerintem jó.
tudom, hogy régi a kérdés, de hátha van akinek hasznára válik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!