Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Várjak még vagy keressek új...

Várjak még vagy keressek új szállást?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap fizettem egy szállásért a booking.com-on minden rendben ment a tranzakció is sikeres volt viszont semmi visszaigazolást nem kaptam hogy enyém lesz a szállás se email se az oldalon és a pénzt se vette le a számláról. Ilyenkor várjak vagy keressek új szállást?

aug. 16. 09:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom hogy nem itt kéne de semmilyen elérhetőséget sem találtam, bár amúgy már ott tartok hogy ha vissza is írnak akkor visszamondom
aug. 16. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"a booking.com-on minden rendben ment"

Akkor kellett volna kapnod egy üzenetet, a foglalásod és a szálláshely adataival

"semmi visszaigazolást nem kaptam"

Akkor valószínűleg nincs foglalásod, a Booking MINDIG küld visszaigazolást (és ez a szálláshelytől független, csak azt tartalmazza, hogy te a Bookingon ettől-eddig lefoglaltad X szállás Y típusú szobáját 1/2/akárhány főre, ár: XY euro

aug. 16. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és mindig benne van a szálláshely elérhetősége is, név, pontos cím, telefonszám, e-mail.
aug. 16. 17:46
 14/15 anonim ***** válasza:
29%

Én a helyedben megeresztenék egy telefont a tulajhoz, hogy megérkezett-e a foglalásom.

De mondjuk nem indulás előtt egy nappal kéne szállást foglalni.

aug. 16. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül a szállásadó tudja megerősíteni, hogy van-e foglalásod, vagy nincs. Mindenki más (beleértve a Booking is) csak találgatni tud.

Kérdezd meg a szállásadót.

"Kerestem a profilom is de ott sincs semmi se"

Ha a profilodnál nem látszik, hogy van egy foglalásod (vagy legalább kezdeményezted, csak nincs visszaigazolva), akkor nincs foglalásod, hiszen annak semmi nyoma sincsen.

"már ott tartok hogy ha vissza is írnak akkor visszamondom"

Akkor keress másik szállást és foglald le, mert a jelek szerint eddig még nem tetted meg.

aug. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!