Pestiek! Merre felé keressek szállást, ha az Ötvenhatosok terére szeretnék eljutni könnyen (metróval)?
Több napra keresek szállást Pesten. Fontos hogy az Ötvenhatosok tere vagy közel legyen (sajnos a pénztárcámra nézve ez esélytelen), vagy pedig olyan metrómegálló kellene a közelben amire csak felszállok, és x megálló után odavisz, tehát nem busszal, meg átszállással szeretnék menni.
Vidéki vagyok, alig-alig ismerem Pestet, van kocsim de nem szívesen hagyom egy teljes napra kinn a téren.
Folyamatosan keresem én is, nézem a metrókat hogy járnak stb...csak hátha valakinek csípőből van ötlete.
köszI!
Az ugye megvan azért, hogy az Ötvenhatosok terére nem megy metró?
A Határ úti megálló van viszonylag közel, de gyalog az is kb. 20 perc- fél óra.
" A kérdező kommentje:
Hősök terére megy, csak onnan már közel van."
Akkor nézhetsz a keletinél is szállást. Onnan csak busszal kell menni 3-4 megállót, és pont a hősök terén szállsz le. Vagy nézd meg a földalatti útvonalát. Az is megáll a hősök terén.
"A Határ úti megálló van viszonylag közel, de gyalog az is kb. 20 perc- fél óra."
Gyanítom a kérdező nem a kispesti Ötvenhatosok terére gondolt.
Kérdező:
Azt még értem hogy átszállás nélkül akarod elérni, de miért akarsz mindenáron metróval menni?
Miért nem jó a troli vagy a villamos?
Milyen típusú szállást keresel?
ezt néztem most egész délelőtt :D
fogalmam sincs mit találok majd
fő szempont hogy legyen saját parkolója (nem utcán 20 euróért naponta) de ezekkel a feltételekkel jó áron nem találtam szóval már azon is agyalok hogy nembiztos h kocsival kéne menni
Nem írtad, hogy milyen igényeid vannak: milyen árban, hány személyre, mikor, stb, de a következőt tudom ajánlani, mert itt már voltam:
Nappal fizetős a parkolás, azalatt ki lehetne vinni a térre (56-osok), este 6-tól reggel 6-ig ugyan ingyenes - de akkor meg elég nehéz helyet találni. Viszont közel van a kis földalatti, "fellengzősebb" nevén 1-es metró :D és szép a környék :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!