Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen szállást találhatnék,...

Milyen szállást találhatnék, amit az M4-es vagy 3-as metróval meg lehetne közelíteni?

Figyelt kérdés

5-6 ezer forintért érdekel (nem hostel, hanem külön szoba), akáe hotel, vagy vmi... és nekem úgy is jó, hogy pl. 2 főnek 6 ezer forint a külön szoba, el leszek benne egyedül :) Ellátás nélkül

A lényeg, hogy ezekkel a metrókkal egyszerűen meg lehessen közelíteni, ne kelljen még buszozni, lehet még max 10 perc séta

Köszönöm!!!

2015. aug. 14. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Több kérdés is felmerül.

- Az 1-es és a 2-es metrót miért zártad ki?

- Mikor akarsz megszállni? Nem mindegy, hogy holnap kell, vagy novemberben.

Próbaképpen kerestem november közepére egy egyágyas szobát a Booking.comon. Ilyen olcsón csak nagyon a külvárosban van, és az is gyorsan fogy. Ha még nyáron akarsz menni, sürgősen kezdj el az elmlített honlapon keresni.

Nem tudom, ezzel tisztában vagy-e, de hostelekben is vannak egyágyas különálló szobák, emiatt azokat nem zárnám ki kapásból.

2015. aug. 14. 23:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Esti suliba fogok járni, és ppéntek éjszakákra kellene nekem szállás, lehetőleg külön szobában, ellátás nélkül.

Én külön szobás hostelt nem találtam, pedig az lenne a legjobb

Segítenél nekem?

2015. aug. 15. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Segítek, de legcélszerűbb, ha megnézed a már említett www.booking.com oldalt. Írd be, hogy Budapest, 1 ágyas külön szoba, állítdsd be a dátumot (mondjuk az első péntekre, amikor kezdődik a suli) és rendezd szobaár szerint. Ekkor a legolcsóbb lesz elől, típustól (hotel, hostel, vendégház) függetlenül.

A térképen meg tudod nézni, hol fekszik a kiszemelt intézmény, a Google térképén kék négyzetben fehér M betűk jelzik a metróállomásokat, kis vonatok a hévállomásokat/vasútállomásokat. De nem ökölszabály, hogy két pont között metróval a leggyorsabb eljutni. Szóval ha találsz valamit a suli közelében, az nyilván még jobb.

Figyeld az értékeléseket is, ha valami 5-6 közelében van, az már azért gyanús.

2015. aug. 15. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!