Milyen szállást találhatnék, amit az M4-es vagy 3-as metróval meg lehetne közelíteni?
5-6 ezer forintért érdekel (nem hostel, hanem külön szoba), akáe hotel, vagy vmi... és nekem úgy is jó, hogy pl. 2 főnek 6 ezer forint a külön szoba, el leszek benne egyedül :) Ellátás nélkül
A lényeg, hogy ezekkel a metrókkal egyszerűen meg lehessen közelíteni, ne kelljen még buszozni, lehet még max 10 perc séta
Köszönöm!!!
Több kérdés is felmerül.
- Az 1-es és a 2-es metrót miért zártad ki?
- Mikor akarsz megszállni? Nem mindegy, hogy holnap kell, vagy novemberben.
Próbaképpen kerestem november közepére egy egyágyas szobát a Booking.comon. Ilyen olcsón csak nagyon a külvárosban van, és az is gyorsan fogy. Ha még nyáron akarsz menni, sürgősen kezdj el az elmlített honlapon keresni.
Nem tudom, ezzel tisztában vagy-e, de hostelekben is vannak egyágyas különálló szobák, emiatt azokat nem zárnám ki kapásból.
Esti suliba fogok járni, és ppéntek éjszakákra kellene nekem szállás, lehetőleg külön szobában, ellátás nélkül.
Én külön szobás hostelt nem találtam, pedig az lenne a legjobb
Segítenél nekem?
Segítek, de legcélszerűbb, ha megnézed a már említett www.booking.com oldalt. Írd be, hogy Budapest, 1 ágyas külön szoba, állítdsd be a dátumot (mondjuk az első péntekre, amikor kezdődik a suli) és rendezd szobaár szerint. Ekkor a legolcsóbb lesz elől, típustól (hotel, hostel, vendégház) függetlenül.
A térképen meg tudod nézni, hol fekszik a kiszemelt intézmény, a Google térképén kék négyzetben fehér M betűk jelzik a metróállomásokat, kis vonatok a hévállomásokat/vasútállomásokat. De nem ökölszabály, hogy két pont között metróval a leggyorsabb eljutni. Szóval ha találsz valamit a suli közelében, az nyilván még jobb.
Figyeld az értékeléseket is, ha valami 5-6 közelében van, az már azért gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!