Hol találhatnék társakat túrákhoz, utazáshoz, kalandokhoz?
Figyelt kérdés
Szeretek túrázni, utazgatni, viszont jelenleg nincsen ehhez társaságom. Hol találhatnék hasonló embereket? Hegymászás, sátorozás, gyalog túrák, stoppolás (át az országon, a végtelenbe és tovább, najó.. :D), ilyesmik. Valami ötlet?2012. dec. 1. 16:53
1/4 anonim válasza:
Indiana Jones jelentkezik küldetésre:D
2/4 anonim válasza:
Hát én a középiskolában találtam. Illetve egész konkrétan középiskola végén beszéltük, hogy ki kéne menni valahova, aztán mindenki másik országot akart. Engem Görögország érdekelt, egy másikunkat Isztambul, a harmadik pedig a bolgár tengerpartra akart menni. Eleinte gondolkoztunk, hogy mi legyen, míg valaki be nem dobta, hogy miért nem megyünk el mindhárom helyre. Ebből csináltunk egy kéthetes 6 országos túrát, és rájöttünk, hogy bírjuk, és szeretjük az ilyet, így meg sem álltunk, ma már ennek több mit 5 éve, azóta vagy 20 országban jártunk együtt, és ha minden jól megy jövőre újabb 4 országgal bővül a lista:). Egyébként akár itt is, van olyan utazós ismerősöm, akit ezen az oldalon keresztül ismertem meg.
3/4 anonim válasza:
turatars.com - ezen az oldalon túrázni szerető emberek regisztrálnak, és mindig felteszik a programokat, lehet csatlakozni.
bakancsos utazási irodák: eupolisz.hu, baraka.hu - ezeken sok az egyedülálló, a programok nagy része túrázós, kirándulós, bár a korábbi évekhez képest szerintem árban elszálltak egy kissé (stoppolásra nincs ötletem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!