Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol találhatnék társakat...

Hol találhatnék társakat túrákhoz, utazáshoz, kalandokhoz?

Figyelt kérdés
Szeretek túrázni, utazgatni, viszont jelenleg nincsen ehhez társaságom. Hol találhatnék hasonló embereket? Hegymászás, sátorozás, gyalog túrák, stoppolás (át az országon, a végtelenbe és tovább, najó.. :D), ilyesmik. Valami ötlet?

2012. dec. 1. 16:53
 1/4 anonim válasza:
Indiana Jones jelentkezik küldetésre:D
2012. dec. 1. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én a középiskolában találtam. Illetve egész konkrétan középiskola végén beszéltük, hogy ki kéne menni valahova, aztán mindenki másik országot akart. Engem Görögország érdekelt, egy másikunkat Isztambul, a harmadik pedig a bolgár tengerpartra akart menni. Eleinte gondolkoztunk, hogy mi legyen, míg valaki be nem dobta, hogy miért nem megyünk el mindhárom helyre. Ebből csináltunk egy kéthetes 6 országos túrát, és rájöttünk, hogy bírjuk, és szeretjük az ilyet, így meg sem álltunk, ma már ennek több mit 5 éve, azóta vagy 20 országban jártunk együtt, és ha minden jól megy jövőre újabb 4 országgal bővül a lista:). Egyébként akár itt is, van olyan utazós ismerősöm, akit ezen az oldalon keresztül ismertem meg.
2012. dec. 1. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

turatars.com - ezen az oldalon túrázni szerető emberek regisztrálnak, és mindig felteszik a programokat, lehet csatlakozni.

bakancsos utazási irodák: eupolisz.hu, baraka.hu - ezeken sok az egyedülálló, a programok nagy része túrázós, kirándulós, bár a korábbi évekhez képest szerintem árban elszálltak egy kissé (stoppolásra nincs ötletem)

2012. dec. 4. 22:59
 4/4 anonim válasza:
írj PM-t én is mennék
2013. júl. 1. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!