Várjak még vagy keressek új szállást?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap fizettem egy szállásért a booking.com-on minden rendben ment a tranzakció is sikeres volt viszont semmi visszaigazolást nem kaptam hogy enyém lesz a szállás se email se az oldalon és a pénzt se vette le a számláról. Ilyenkor várjak vagy keressek új szállást?aug. 16. 09:16
1/15 anonim válasza:
Várj. Leginkább meg keresd meg a saját foglalásaidnál, valahol ott kell lennie, mint függő.
2/15 anonim válasza:
Saját magadnak mondasz ellent. Sikeres volt a tranzakció, de vont le a számládról semmit. Mi áll a szállásnál a fizetésről? Nem csak az utazás előtt emeli le a pénzt? Vagy a helyszínen fizetsz?
A profilodban nézd meg, hogyan áll a foglalásod.
Vannak szállásadók, amelyeknél automatikusan küldésre kerül egy visszaigazolás. Máshol csak akkor küldenek ilyent, ha az illetékes dolgozó megnézi a foglalásokat, és ő maga válaszol.
3/15 A kérdező kommentje:
Kerestem a profilom is de ott sincs semmi se, és egyből le kéne emelnie a pénzt meg visszaigazolást is elméletileg egyből küldenek, ezért gondolom hogy nálam volt valami gebasz
aug. 16. 11:03
4/15 anonim válasza:
Szezon közepe van,nem bírjak a nyomást,várj még.
6/15 A kérdező kommentje:
De már mindjárt indulnánk és így nem tudunk semmit se, főleg modnom az a bajom hogy azonnali visszajelzést ígérnek de még mindig semmi
aug. 16. 15:51
7/15 anonim válasza:
Egyszer én is így jártam. Azt hittem, foglalok és kész. De nem! Foglalsz, de csak akkor véglegesül, ha vissza is igazolják és kifizetted (itt a sorrendet nem tudom). De amíg a pénzt nem fizetted ki, addig tutira nem fix.
8/15 A kérdező kommentje:
Értem köszi, akkor még van esély arra hogy elfogadják?
aug. 16. 16:35
9/15 anonim válasza:
Hívd fel a szálláshelyet. Lehet, hogy a Booking ugyan felajánlja, hogy kifizetheted rajta keresztül, de a szálláshelynél le van tiltva ez az opció (sokan nem szeretik). Nyilván megkaptad a szállás elérhetőségeit, hívd fel őket, és kérdezd meg.
10/15 anonim válasza:
Nem itt kellene újabb és újabb kérdéseket feltenni, főleg, hogy nagyon megy az idő, hanem a szállásadót felhívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!