Kezdőoldal » Utazás » Szállások » A szállások miért nincsenek...

A szállások miért nincsenek tekintettel a bagoly típusúakra?

Figyelt kérdés
Már 7kor elkezdik a reggeliztetést, én ha nyaralok kb. majdnem akkor fekszem le, éjszakai iszogatások bulik stb. és 10kor már vége is a reggelinek, kb akkor még aludnék is.. egy 11 órás reggelit még el is tudnék képzelni....
aug. 4. 19:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A baglyok miért nincsenek tekintettel másokra, miért huhognak egész éjjel?

Nem vagyok szakmabeli, de az átfedések is jelenthetnek gondott. A reggeliztetőnek más feladata is lehet. Ha meg nincs külön helyiség, már az ebédhez kellene előkészülni.

aug. 5. 12:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

1. A bagoly típus nem az, akinek te leírtad magad.

2. Te szállásról beszélsz. Egy munkafajtáról, amelynek belső szabályszerűségei vannak (nem az emberi szabályokról beszélek). És elvárod, hogy elégítse ki az igényeidet. Lehetséges, de ez előre tisztázni kell és megfizetni. A szállások ugyanis tömegigényt elégítenek ki, és ezért általános szabályaik vannak. Vagy keresel az igényeid szerintit vagy megegyezel az eltérés árában előre. Az üzlet mindenütt így működikm ez a belső szabálya.

aug. 5. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az oké hogy későn kelsz fel, de ebédidőben vagy délután akarsz reggelizni? :D
aug. 5. 23:47
 14/17 BeefEater ***** válasza:
100%

Én voltam már olyan hotelben, ahol 11-ig (esetben délig) volt reggeli. Általában ha svédasztalos reggeli van, akkor hamarabb befejezik, de ha rendes ültetős-pincéres, akkor sokszor tovább elérhető.

(Szintén bagoly)

aug. 6. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én se bánnám, ha 11-ig lenne reggeli, mert leginkább 10-re, vagy fél 11-re mennék le, így kénytelen vagyok fél 10-re lemenni. Én nem vagyok későn fekvő, csupán nem tudok korábban enni.
aug. 7. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:
32%
A bagoly típusok miért nincsenek tekintettel a szállásokra?
aug. 7. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Tekintettel vannak, mert kénytelenek..

aug. 8. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!