A szállások miért nincsenek tekintettel a bagoly típusúakra?
A baglyok miért nincsenek tekintettel másokra, miért huhognak egész éjjel?
Nem vagyok szakmabeli, de az átfedések is jelenthetnek gondott. A reggeliztetőnek más feladata is lehet. Ha meg nincs külön helyiség, már az ebédhez kellene előkészülni.
1. A bagoly típus nem az, akinek te leírtad magad.
2. Te szállásról beszélsz. Egy munkafajtáról, amelynek belső szabályszerűségei vannak (nem az emberi szabályokról beszélek). És elvárod, hogy elégítse ki az igényeidet. Lehetséges, de ez előre tisztázni kell és megfizetni. A szállások ugyanis tömegigényt elégítenek ki, és ezért általános szabályaik vannak. Vagy keresel az igényeid szerintit vagy megegyezel az eltérés árában előre. Az üzlet mindenütt így működikm ez a belső szabálya.
Én voltam már olyan hotelben, ahol 11-ig (esetben délig) volt reggeli. Általában ha svédasztalos reggeli van, akkor hamarabb befejezik, de ha rendes ültetős-pincéres, akkor sokszor tovább elérhető.
(Szintén bagoly)
Tekintettel vannak, mert kénytelenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!