Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék korán kelni?

Hogyan tudnék korán kelni?

Figyelt kérdés

Mindig is éjjeli bagoly tipus voltam s hajnali 1-2 előtt nem igazán tudok elaludni reggel pedig nem tudok felkelni.

Már egy jó ideje próbálok átálni korán kelek korán fekszemre, de sose sikerült eddig elaludni általában csak forgolódom a reggeli ébresztőket (bármilyen hangosra vagy idegesítőre állítom) nem kelek fel rá hanem szimplán csak átalszom.

(Komolyan mellettem robbangatni is lehetne nem ébrednék fel rá)

Tudtok valamilyen tippeket/tanácsokat adni?

(Szóismétlésekért, helyesírási hibákért előre is elnézést kérek)

#koránkelés #éjjeli bagoly #Ébresztő átalvása #Koránkelési problémák
jún. 14. 00:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Feküdj korán.
jún. 14. 04:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Pont azt írtam le, hogy hiába próbálkozom vele nem megy:D
jún. 14. 06:23
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Igyál nyugtató teát vagy orvostól (gyógyszerésztől) kérj orvosságot.
jún. 14. 08:47
 4/11 anonim válasza:
79%
Mézes cukros forró tej
jún. 14. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Hagyj ki egy alvást és másnap időben aludj el.
jún. 14. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Átállni sehogy, és ezt tapasztalatból mondom, mert én is hasonló vagyok. Persze az segít, ha időben lefekszel pl. ezekkel a nyugtató teákkal (vagy sporttal, netán fizikai munkával kifárasztod magad nap közben), de ez is csak arra jó, hogy legalább az ébresztőkre felébredj (nekem pl 10db van beállítva, 2 percenkéntre). Illetve az is segíthet, ha lefekvés előtt felhúzod negyedéig vagy félig a redőnyt, és reggelre nem lesz full sötét a szobában. Így legalább esély van arra, hogy rászánd magad a zombiként való felkelésre, elvánszorogj inni egy kávét, esetleg egy gyors zuhany, és máris nem leszel annyira zombi.
jún. 15. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Délután már ne igyál kávét, teát.

Este ne nézz izgalmas filmet, ne olvass ilyesmit, ne játssz olyan játékot, ami pörög, és nagyon oda kell figyelni.

Este 9-10 tájban feküdj le, és vegyél be 1-2 szem Nervenpflege tablettát. Szükség esetén orvossal is írathatsz valami enyhe szert, ameddig át nem állsz.

jún. 16. 12:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek aki eddig válaszolt.

Kipróbálom mindegyik tippet, remélem valamelyik beválik:D

jún. 16. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen szerencséd!
jún. 17. 08:16
 10/11 anonim ***** válasza:
60%

Estefelé menj el futni (komoly mozgásra gondoltam, nem csillagnézős andalgásra) aztán otthon egy forró zuhany, és egy pohár sör.

Valószínű könnyebb lesz elaludni, és még az állóképességednek is jót tesz!

jún. 27. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!