Kezdőoldal » Utazás » Szállások » A szállások miért nincsenek...

A szállások miért nincsenek tekintettel a bagoly típusúakra?

Figyelt kérdés
Már 7kor elkezdik a reggeliztetést, én ha nyaralok kb. majdnem akkor fekszem le, éjszakai iszogatások bulik stb. és 10kor már vége is a reggelinek, kb akkor még aludnék is.. egy 11 órás reggelit még el is tudnék képzelni....
aug. 4. 19:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ugyanez foglalkoztat engem is. Én is bagoly típus vagyok. Munka miatt felkelek korán, de ha nem muszáj, alszok amíg lehet
aug. 4. 19:13
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Mert értelemszerűen a többséghez kell igazodniuk, ha fenntartható módon szeretnének működni.
aug. 4. 19:16
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

Na pontosan ezért mentem én mindig önellátással, ha volt választási lehetőségem 😀

Reggelis, félpenziós, AI ellátásnál rendszeresen átaludtuk a reggelit...

Ha iszogattunk is, akkor főleg az egyéni szükségleteim szerint szerettem enni, mikor mit kívántam, volt, hogy pl. levessel kezdtem a napot 🙂

aug. 4. 19:28
 4/17 anonim válasza:
90%
Ha kb reggel 7kor fekszel le akkor eltudsz menni a reggeliért felviszed azt majd megeszed.
aug. 4. 19:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy komlyabb hotelekben pár euróért lehet szobába kérni a reggelit, arra felébredsz, átveszed, aztán visszafekszel
aug. 4. 19:33
 6/17 A kérdező kommentje:
4. Nem biztos hogy lehet pakolni egy svédasztalos reggeliről
aug. 4. 19:36
 7/17 anonim válasza:
90%
Általában lehet, te vagy a vendég nem fognak szólni. Szállodában dolgozom.
aug. 4. 19:39
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Csak azt nem értem, hogy ha ez ekkora probléma, akkor miért hagyományos hotelbe mész?

Vagy szállj meg önellátással szállodában/ apartmanban /airbnb-ben, vagy menj all inclusive helyre, ahol hajnaltól késő estig van mit enni.

aug. 4. 20:17
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Még az csak, hogy a szállások...senki nincs ránk tekintettel.
aug. 4. 21:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek. Bár alapból én is bagoly típus vagyok, de mivel túrázok, hegyet mászok, ezért az ellenkezője lenne probléma, mert a 7 óra már gyakran késő lenne, hogy utána fél 8-kor elinduljunk a hegyre, tekinve hogy a túra lehet hosszú, sötétedéig vissza kellene érni, illetve délután gyakoriak a viharok, illetve magashegységben gleccseren délutánra megolvadhat a jég és a hóhidak.

Ennek ellenére sosem éreztem problémának, hogy nem reggelis szállást foglaljak, és saját cuccból megoldjam a reggelit. Nem értem, nálad mi az akadálya ennek.

aug. 4. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!