A szállások miért nincsenek tekintettel a bagoly típusúakra?
Na pontosan ezért mentem én mindig önellátással, ha volt választási lehetőségem 😀
Reggelis, félpenziós, AI ellátásnál rendszeresen átaludtuk a reggelit...
Ha iszogattunk is, akkor főleg az egyéni szükségleteim szerint szerettem enni, mikor mit kívántam, volt, hogy pl. levessel kezdtem a napot 🙂
Csak azt nem értem, hogy ha ez ekkora probléma, akkor miért hagyományos hotelbe mész?
Vagy szállj meg önellátással szállodában/ apartmanban /airbnb-ben, vagy menj all inclusive helyre, ahol hajnaltól késő estig van mit enni.
Nem értelek. Bár alapból én is bagoly típus vagyok, de mivel túrázok, hegyet mászok, ezért az ellenkezője lenne probléma, mert a 7 óra már gyakran késő lenne, hogy utána fél 8-kor elinduljunk a hegyre, tekinve hogy a túra lehet hosszú, sötétedéig vissza kellene érni, illetve délután gyakoriak a viharok, illetve magashegységben gleccseren délutánra megolvadhat a jég és a hóhidak.
Ennek ellenére sosem éreztem problémának, hogy nem reggelis szállást foglaljak, és saját cuccból megoldjam a reggelit. Nem értem, nálad mi az akadálya ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!