Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Aludtatok már kocsiban?...

Aludtatok már kocsiban? Milyen tippeket tudnátok adni két éjszakára?

Figyelt kérdés

Dublinban kell toltenem ket ejszakat es a szallasok borzalmasan dragak, kocsit pedig tudtam berelni ket napra 21 euroert (kocsi mindenkeppen kell)

Még sosem aludtam autoban, de az airbnb-s szallasok is piszok dragak, hostelbe pedig szeretnem tolteni az ejszakat idehenekkel egy szobaban.

A tisztalkodas megoldott (az irodaepuletben, ahova megyek, van zuhanyzo)

febr. 22. 16:01
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Na, megvolt az ut.

meglepoen kenyelmesen tudtam az autoban aludni (Daciat adtak), az elso ulest teljesen le lehett hajtani, a futest bekapcsoltam ejszakara.

Kb 70-80 km-t vezettem es az ejszakai futes es 9 litert tudtam tankolni a kocsiba, mikor visszavittem.

Azert ket ejszakat nem vallalok be legkozelebb, de egy-egy ejszaka teljesen kibirhato.

márc. 8. 11:58
 22/22 anonim ***** válasza:
58%
Aludtam. Pontosabban próbáltam aludni. Rettentően fáztam, kényelmetlen volt, stb. Soha többet.
márc. 16. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!