Aludtatok már kocsiban? Milyen tippeket tudnátok adni két éjszakára?
Dublinban kell toltenem ket ejszakat es a szallasok borzalmasan dragak, kocsit pedig tudtam berelni ket napra 21 euroert (kocsi mindenkeppen kell)
Még sosem aludtam autoban, de az airbnb-s szallasok is piszok dragak, hostelbe pedig szeretnem tolteni az ejszakat idehenekkel egy szobaban.
A tisztalkodas megoldott (az irodaepuletben, ahova megyek, van zuhanyzo)
Sajnos nincsenek megfizethető árú szállások
A hostelek is drágák, de egyébként sem mennék oda, nem szeretnék idegenekkel egy szobában aludni
Az első éjszaka amúgy is éjfélkor száll le a repülő, nem lenne érdemes kifizetni a szobát pár óra alvás miatt
A gondot az okozza a kormányzat máshogy nem tudja elszállásolni a menekülteket, az elérhető hotel kapacitás kb. egy harmadat az állam foglalja el az érkező menekültek számára
Mennyit kell vezetned az első ill. a második éjszaka után? Hány km-t ill. hány órát?
Ha több órát, akkor fogd már fel végre, hogy el fogsz aludni a volán mögött és balesetet csinálsz!
Én kétszer aludtam bérelt kocsiban. Először Spanyolországban egy kempingben. Nem elég, hogy kényelmetlen volt, még dög meleg is volt, éjjel 2-ig ment a buli a közelben, és elég sok szúnyog is volt. A 3 közül egy is elég lett volna, hogy ne tudjak rendesen aludni. Másnap úgy voltam, hogy nem érdekel, mennyibe kerül, de rendes, klímás szállást veszek ki. Így is tettem, ott legalább ki tudtam magam aludni.
Másodszor Törökországban fordult elő, mert egy négynapos ünnep miatt nem találtam már szabad szobát. Egy temetőben találtam parkolót, ahol csap is volt, úgyhogy még mosakodni is tudtam. Ott nagyobb volt a verda, úgyhogy kényelmesebb volt, hajnalban még kicsit fáztam is, szúnyogok se voltak, és hangos zene sem szólt, úgyhogy a spanyolországihoz képest nagyságrendekkel jobb volt.
30 km az 15-20 perc.
Ennyi szerintem belefér. Induláskor kezdj el rágózni. A rágózás során folyamatosan mozog az állkapcsod és ez elég hatékonyan megakadályozza az elalvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!