én aludtam, de úgy is keltem fel kb 3 óra alvás után... soha többet.
febr. 22. 16:10
2/22 anonim válasza:
Aludtam már, kényelmetlen volt, mivel a cuccaink miatt nem tudtunk hátra matracot tenni és a két első ülésen aludtunk. Viszont olyan fáradt voltam, hogy 8 óra alatt 1x ébredtem fel. Nyár volt, mégis fáztam, legyen nálad több vastag takaró és kamerás, biztonságos pihenőben állj meg.
febr. 22. 16:37
3/22 anonim válasza:
Ha elég nagy a kocsi legalább egy paplant téríts a lehajtott hátsó ülésekre, ha nincs matracod, máris jobb lesz. Haverok mindig így fesztiváloztak.
febr. 22. 16:39
4/22 anonim válasza:
Rendesen aludni nem lehet, emellett a legtöbb helyen nem is engedik. Ha két éjszaka nem alszol, utána nem javasolt vezetni, mert gyakorlatilag élöhalott vagy, ön és közveszélyes!
febr. 22. 16:40
5/22 A kérdező kommentje:
Az elso ejszaka ejfelkor szall le e repulo.
Egy teljes ejszaka lesz.
Egy VW Polo meretu autot bereltem
Egy kis takarot tudok vinni, meg a repulos nyaktamasz parnat.
febr. 22. 17:02
6/22 anonim válasza:
Személyautóban nagyon szar aludni, mert sehogy nem férsz el. Sem elől sem hátul. Fáradtabb leszel reggel mint amikor lefeküdtél. Szerencsétlen esetben pár napig fáj a derekad vagy a nyakad.
febr. 22. 17:39
7/22 anonim válasza:
Én is aludtam, ha nem létszükséglet, nem alszok többet autóban, pedig nincsenek nagy igényeim szállás terén. Inkább mennék Hostelba mintsem autóban aludnék.
febr. 22. 17:57
8/22 anonim válasza:
Illegalis, ez az elso baj.
febr. 22. 19:20
9/22 anonim válasza:
Én is arra gondoltam, amit 4-es ír.
Már az első éjszaka után se nagyon leszel vezetésre alkalmas állapotban, a második éjszaka után pedig végképp nem.
Szóval aludni lehet, föltéve, hogy napközben nem vezetsz, hanem csak gyalog vagy tömegközlekedéssel közlekedsz - vagy kábultan alszol egy padon.
febr. 22. 20:29
10/22 anonim válasza:
De ha már úgyis van autód akkor nem lenne célszerűbb valahol vidéken (akár 30-40 km-re) egy olcsó szobát keresni? Szerintem még az oda-vissza ingázással együtt is megérné rááldozni valamennyit, mint kocsiban aludni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!