Ti aludtatok már Hostelben? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
egyedül mennék és még sosem aludtam hostelban. Ott ugye több ember alszik egy szobában. De mi van az értékekkel pl mobiltelefon, hitelkártya stb. Amíg alszok azokat bárki ellophatja.
Meg jönnek éjjel, hajnalban, zörögnek, beszélgetnek, nem nagyon lehet aludni.
2019. ápr. 19. 21:10
2/12 anonim válasza:
Rossz a tapasztalat, az ertekeidet zard be valahova sajat lakattal.
2019. ápr. 19. 21:40
3/12 anonim válasza:
nem kell ennyire ráparázni, bár nyilván attól is függ, hol vagy.
én svédországban aludtam egyszer átutazóban egy éjszakát 6 ágyas szobában. 1 sráccal találkoztam, az is csak beköszönt, aztán ment az éjszakában sarkifényt vadászni. olyan 2-3 körül jött vissza, meg a másik 3 srác is.
nyilván magadnál kell tartanod az értékeidet, meg nem olyan mélyen aludni.
szerintem az ilyen szállások amúgy is csak ilyen vészmegoldásnak jók, ha nem tudsz továbbutazni.
több napra mindenképp privát szobában gondolkoznék.
2019. ápr. 19. 21:56
4/12 anonim válasza:
Igen, egy 8 agyas szobat kibereltunk 6-an es igy is sokkal olcsobb volt, mint akarmilyen hotel az illeto varosban. Elegedettek voltunk. Viszont egyedul vagy kettesben nem igazan vallalnam vadidegenekkel.
2019. ápr. 19. 22:40
5/12 A kérdező kommentje:
Én pont Svédországba mennék. és 2 éjszakáról lenne szó
2019. ápr. 19. 23:01
6/12 anonim válasza:
A hostelekkel az a baj, hogy azt hiszik az emberek, hogy olcsók. Nem azok, sokszor egy 4 agyas szobaban egy agy araert hotelszobat lehet kapni. Cuccokat el lehet zarni altalaban.
2019. ápr. 19. 23:25
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez a szerencsetol fugg. Lehet hogy amikor ott leszel, akkor kifogsz valami zajos tarsasagot, sokan lesznek a szobaban, esetleg loposak is. Vagy kifogsz valami tok jofej szobatarsat, akivel ossze is baratkozol. Vagy, ahogy velem is tortent: csak 2 szobatarsam volt, mindketto csendes, csak alvasra hasznaltak a szobat. Akkor jottek mikor aludtam(felbredtem ra) es elmentek mielott felkeltem:D
2019. ápr. 19. 23:52
8/12 anonim válasza:
Az értékeket minden értelmes hosztelben el lehet zárni, de lakatot sok helyen neked kell hozni.
Engem sokkal jobban zavar, hogy sokan nem tudnak viselkedni, zajonganak, a villanyt felkapcsolják, csipog a telefonjuk minden kétszavas üzenetnél, stb.
De az is tény, hogy ha szeretsz ismerkedni, a lehető legjobb hely erre egy hosztel társalgója.
2019. ápr. 20. 07:33
9/12 anonim válasza:
Kell hozzá egyfajta szociális beállítottság. Értékekkel nem volt gond soha. Vannak szekrények, ahova el lehet zárni a komplett táskát. Telefont simán kint hagytam tölteni az ágy melletti konnektornal. Reggeli is mindig jo volt. Tény, ha 10 ember alszik egy légtérben az nem túl csöndes, de nem rosszabb, mint egy hosszabb távolsági busz úton aludni néhány órát :)
2019. ápr. 21. 10:32
10/12 anonim válasza:
Vannak olyan hostelek ahol a csomagokat el lehet rakni egy zárható dobozba, így nem kell félni, hogy ellopják. Egyszer aludtam egy 12 ágyas szobában. Igazából egy eseményre mentem minden tele volt, nem volt gond, de furcsa volt. Ha nem zavar mások horkolása, illetve, hogy jönnek mennek az emberek, akkor ok. Ha megteheted inkább saját szoba. Hostelekben is lehet saját szobát foglalni, igaz drágább, de kényelmesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!