Milyen tapasztalataitok vannak a közös hálótermes hostel-szállásokról?
Kispénzű egyetemistaként sem szeretnék kimaradni az utazás okozta elképesztő élményekből, viszont rá kell jönnöm, hogy a repjegyek hiába olcsók a fapadosok elterjedésének köszönhetően, ha a szállások viszont méregdrágák (egy magyar egyetemista szemével nézve legalábbis mindenképpen).
Május-június környékén szeretnék legközelebb utazni, több város is szóba jöhet, pl. Milánó, Prága, Nürnberg, Hannover vagy akár Varsó, Krakkó is.
Van esetleg bármilyen tapasztalatotok a hálótermes megoldásról? Mennyire rontja ez a komfortérzetet? Mennyire biztonságos?
Eddigi utazásaim során külön szobában voltam, közös fürdőszobával.
Egyetemistaként sokat utaztam így. Én szerettem. Lehet ismerkedni, közös programot szervezni, esetleg együtt utazni tovább. Problémám sosem volt.
Sok helyen van lehetőség a szekrényt egy kis állattal bezárni, így azt érdemes vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!