Akik idegenkednek AIRBNB-vel megszállni valahol, mi miatt? Minek hatására szavaznátok neki bizalmat?
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Sokan a booking.com-ban is lassan bíztak meg, pedig az hoteleket (is) kínál nagy számban és hivatalos partnere akár világméretű szállodaláncoknak is.
Az AIRBNB ugyan más, de biztonságos.
Miért nem bíznak sokan benne?
És mennyire ragaszkodtok az álláspontotokhoz?
Csak kíváncsiságból kérdezem és nem célom megsérteni vele, akik idegenkednek tőle.
Szemely szerint a booking.com-mal meg vagyok elegedve, ezert nem erzek keztetest valtasra.
A bookingon is csak szallodakat nezek. Altalaban, amik kinalnak parkolasi lehetöseget es reggelit.
Nem vagyok teljesen biztos benne, de nekem ugy tünik, az Airbnb a "Zimmer Frei" modern megfelelöje, ahol maganemberek adjak ki otthonukat (vagy annak szabad szobait). Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a csaladias hangulatu fogadokat (mint. pl. rengeteg van az alpokban), de szeretem, amikor ez egy szalloda kenyelmevel es minden elönyevel parosul. Sem üzleti uton, sem üdüleskor nem szeretnek magam utan takaritani, beagyazni, massal megosztani a fürdöszobat stb.
Reggelikor pedig szeretem a kedvesseget, de ha pl. egy csaladnal szallnek meg, udvariatlannak ereznem, ha csak bambulok magam ele, mig szürcsölöm a kavemat es arcomba tömöm a müzlimet. Pedig van, amikor pont igy szeretek reggelizni.
Szerintem nem lehet booking-hoz hasonlítani. Teljesen más a kettő.
Ismerősöktől hallott rossz tapasztalatok miatt nem venném igénybe. Pl. olyan állapotú lakásba érkeztek, hogy azonnal elindultak inkább valami szállodát keresni.
A szállodában van rendszeres, szervezett takarítás, fertőtlenítés. Itt ki tudja, hogy mi hogyan volt takarítva.
És persze az a cikk is az agyamba égett, hogy hogyan öltek meg valakit a szállásán. :D
Igazából úgy vagyok, hogyha van szálloda, mindenféle szolgáltatásokkal, akkor ez minek??
Lényeges dolgot kihagytam.
Én sem egy hetes nyaralásra gondoltam, hanem ha csak egy-két napra akarok vagy kell valahol megszállni.
Hosszabb időre (pl. a takarítás és az ellátás hiánya miatt) én sem venném igénybe!
Amit első válaszoló írtál, hogy mással megosztani a fürdőszobát, arra nincs is szükség.
Rengeteg teljes lakás van fenn az airbnb-n. Volt amikor Budapesten szálltam meg egy éjszakára és kivettem egy teljes lakást a belvárosban 10 000 ft körüli áron.
Nem volt nagy, de tiszta és igényes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!