Ti szavaznátok Soros György Pártjára? Miért?
Ez egy liberális párt, de ilyen TASz-féle liberális. Ugye a TASz kiállt a kurucinfó mellett is például, mivel szerintük a szólásszabadság az szent. Vagy a 2006-os rendőri túlkapások ellen is felszólaltak.
Külpolitikailag EU-párti, oroszellenes, globalizációpárti, és a kisebbségek oldalán áll (palesztinok, katalánok, kurdok, stb...).
Hogy gazdaságilag szociáldemokrata vagy kapitalista lenne az jó kérdés... Próbálna a szegényeken segíteni, de nem akarná sokat szívatni a jobban keresőket sem.
ma 19:47 Nem olvastam el a kiegészítést vagy nem figyelmesen.
Talán nem. De ennyiből nem is lehet nagyon megmondani. Alapból nincs ilyen párt, de egy párt lényegesen többől áll mint aminek ide írtál.
7. Hát persze, hogy nincs ilyen párt. Ettől lett más a politika, ugye. Már hogy is nézne ki egyenesen megmondani, hogy ez a párt is nekem dolgozik, meg az a társaság is. Vagy a hátam mögött állóknak.
Soros "pártjának" ezer tagozata van, beépültek mindenhova, ahova csak engedték őket. Mint az áttételes rosszindulatú sejtek az emberben.
Sorosnak egyetlen pártja van Magyarországon - és ez a Fidesz!
Soros nélkül az Orbán csapat nem pöffeszkedhetne a hatalom mámorában!
Tehát Soros pártjára - azaz a Fideszre rendes ember nem szavaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!