Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Van olyan rugalmas szállásadó,...

Van olyan rugalmas szállásadó, ahol nem 10-ig hanem du 15 óráig lehet maradni?

Figyelt kérdés

1 éjszakát töltenénk ott a párommal fixen, másnap a párom elmenne intézni a dolgát reggel 8-kor én pedig legkésőbb du 3-ig maradnék a szálláson. Természetesen nem ingyen. Vonattal utaznánk, nem autóval. Ez esetben mindenképp 2 éjszakát kell kifizetni vagy elképzelhető, hogy van olyan szállásadó aki rugalmas és tud mondani erre egy árat?

Nem szeretnék egyedül csámborogni, amíg a párom intézi a dolgát.

A cuccainkat sem szeretném cipelni fel alá.

Egy mosdóra, és internet elérhetőségre lenne szükségem még várok rá.

febr. 16. 01:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha nincs másnapra vendég, akkor sok helyen lehet. Mi is megengedjük, volt már ilyen. Normális vendég hagy egy kis borravalót ilyenkor ha nem kér pénzt érte a szállás. Az is érthető ha valahol nem lehet, és az is, ha pénzt kérnek érte, mert a takarítást felboríthatja. Szóval szerintem ezen nem kell megsértődni. Előre kell érdeklődni, hogy az adott helyen mi a szokás.
febr. 21. 16:08
 22/25 anonim ***** válasza:
A késői bejutás más kérdés, mert ugye van egy kötelező adategyeztetés és okmányolvasás. A kulcskódos bejutás hivatalosan szabályosan nem oldható meg, mert még ha a vendég be is viszi a rendszerbe az adatait, a szállásadónak a szoba átadása előtt akkor is kötelező ellenőrizni, hogy az a vendég száll-e meg, akinek az adata szerepel a rendszerben. Tehát emiatt sokan nem kockáztatnak, illetve ez arra is jó, hogy valamiképp elenőrizzék a vendéget, hogy nem-e egy prosti foglalt úgy, hogy az sem tudja ki az állítólagos férje. A fizetésről meg nem is beszélve, mert ha valaki nem tud fizetni este, az mitől fog tudni reggel?
febr. 21. 16:13
 23/25 A kérdező kommentje:

21: Ki sértődött meg?

Mondta a szállásadó, hogy estig is maradhatunk tőle...

22:

Én még olyat nem láttam hogy valaki nem tud fizetni este.

Mindig előre szokták kérni a pénzt.

Itt írva valaki, hogy szerinte az éjféli érkezés nem extra szoláltatás, persze neki nem, mert nem neki kell adminisztrálni

febr. 21. 18:48
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
#4 Hát, én meg hozzád nem mennék, mert a szövegértés nem erősséged... Nem a kérdező stílusával volt itt baj, hanem a #1 válaszolóval, aki egy normális válasz helyett egyből betámadta a kérdezőt.
febr. 21. 22:52
 25/25 A kérdező kommentje:

24:

Köszönöm szépen!

febr. 21. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!