Airbnb-re hogyan tudok regisztrálni szállásadóként?
Próbáltam elolvasni az ASZF-ek de nem minden derült ki számomra.
Van egy apartmanunk, több magyar oldalon hirdetve is van már.
Az Airbnb-n hogy működik? (Elolvastam de van egy csomó felesleges infó amit nem értek, viszont a lényeget, hogy mennyi jutalékot kérnek, mit is kell csinálnom pontosan odáig még nem jutottam)
NTAK számunk van mivel apartman vagyunk az kötelező.
Szerintem jobb ha feladod.
Nem beszélsz angolul? Vagy mi okozza, hogy nem érted?
Az Airbnb 3% jutalékot számít fel a hostnak.
Ezen felül a vendégeknek is számít fel service charge-ot, de ez téged mint hostot nem érint.
Van olyan opció is, hogy a host átvállalja a vendég díját de ez csak egy lehetőség, nem muszáj (ekkor 14-16% a jutalék)
Nem egyáltalán nem beszélek angolul, németes voltam világ életembe ha annyira érdekel :)
De ha nem tudsz segíteni vagy nem akarsz minek vagy itt ? :)
Meg mi az hogy host? Magyarul kérdeztem... hiába írod, hogy host fee -.-
Angolul látom az ASZF-t -.-
"Van olyan opció is, hogy a host átvállalja a vendég díját de ez csak egy lehetőség, nem muszáj (ekkor 14-16% a jutalék)"
És miért vállalná át? az neki miért jó?
Továbbá azt sem értem pl. hogy én kitettem 100.000 Ft-ért az apartmant és 114.000 Ft-ért van hirdetve akkor az hogy 3%?
Látom, hogy van takarítási díj de nekünk az nyilván benne van az árban miért kell külön rászámolni ...
Jajjj, ne csinald mar. Olvasd el amit irtam.
"Az Airbnb 3% jutalékot számít fel a hostnak."
Tehat ha te 100 ezerert teszed fel, akkor 3% dijat szamit fel es te kapsz 97 ezret
"Ezen felül a vendégeknek is számít fel service charge-ot, de ez téged mint hostot nem érint."
Tehat a vendegnek is kell fizetnie 14% dijat, tehat a 100 ezerre ratesz 14 ezer dijat - de azt a vendeg fizeti, teged, mint hostot nem erint, nem toled vonjak le
Erted mar? Nem bonyolult ez. A google forditoval eleg jol el lehet boldogulni, ha nem is beszeled a nyelvet.
"És miért vállalná át? az neki miért jó?"
Mert az Airbnb kiirja, hogy a host atvallalta a dijat.
Jol hangzik.
Nyilvan akkor nem 100 ezerert tenned fel a lakast, hanem 114 ezerert
Te ugyanugy 97-et kapnal mint eredetileg, a vendeg pedig ugyanannyit fizet
Most már értem, köszönöm !
És azt tudod esetleg, hogy ha már van NTAK számunk akkor az elég?
Mert írta hogy oda be kell regisztrálni, és azt a számot írjam be ... de már van meglévő az elég?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!