Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Utazás során szállodába,...

Utazás során szállodába, panzióba, vagy apartmanba mentek szívesebben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a szolgáltatás és az ár nagyjából hasonló. Milyen szállást választasz inkább ha ketten vagytok?

2022. jan. 26. 06:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
A #4-es tökéletesen leírta a gondolataimat. Ha utazok valahova, akkor úgy szeretnék élni, mint a helyiek, nekem egy hotel vagy szálloda túlságosan személytelen és érdektelen.
2022. jan. 26. 14:08
 12/17 A kérdező kommentje:
6# :-) Ez tetszett!
2022. jan. 26. 15:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos helyeken nehéz jó hotelt találni kedvező áron. Pl. Az Alpokban rengeteg vendégház van, viszonylag jó áron, viszont a hotel nagyon drága. Nagy városokban ( pl. Vancouver, Sydney, Szingapúr) nekem az Airbnb jött be, de csak olyan helyre megyek ahol könnyű a bejutás (pl. kóddal), pont azért amiért írták korábban, necces ha az ember késik vagy ha sehol senki. Tengerparton hotelbe szeretek menni, mert azok közül könnyű olyat találni ami parton van.
2022. jan. 26. 16:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szalloda vagy berelt haziko, lakas onalloan. A ketto kozottot, nekem B&B ahol elek, csak ha mas nincs.
2022. jan. 26. 20:20
 15/17 A kérdező kommentje:

Nálam választási szempont, hogy mi az utazás célja? Várhatóan sokat leszek a szállás helyen vagy kevesebbet.

Ez dönti el elsődlegesen.

Ha sok pihenésre, kiszolgálásra van szükségem akkor jobb szálloda a maga reggeli és vacsora lehetőségével. Ha munkáról van szó akkor inkább magánház, önellátás, kevésbé szívesen választok egy esetleges olcsó hotelt a maga ridegségével. Ha csavargás, kaland a cél akkor apartman, magánház, kemping. AirBNB-t még nem próbáltam. Végső esetben, ha nincs előre foglalásom mindegy, hogy hol, csak tudjak aludni megfizethető áron normális helyen.

2022. jan. 26. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hotel reggelivel. Nem azért megyek nyaralni hogy fozocskezzek, elég az itthon. Vacsorát sosem kérek mert nem biztos hogy kötött időre vissza akarok érni a hotelbe amíg tart a vacsoraido. Általában 5 körül eszünk étteremben aztán max este még valami gyümölcs vagy keksz amit a boltban veszünk ahova úgyis járunk innivaloert.
2022. jan. 26. 21:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi air-bnb-zünk, mert az kényelmes, plusz cöliákiásként nem árt, ha enni is tudok, ami egy hotel svédasztalánál nem lehet opció.
2022. febr. 5. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!