Milyen volt életetek legrosszabb szállása? Mit tapasztaltatok ami miatt olyan rossz volt?
Pozsonyban volt. 20 percet kellett várni a telefonhívásunk után, mire valaki megjelent a recepción, ami egyben a mosókonyha is volt. ott közölte, a hölgy, hogy csak készpénzzel lehet fizetni (ezt a bookingon sehol nem írták). A szoba szép volt, viszont a wc és zuhanyzó az ággyal szemben volt, és az ajtaja egy átlátszó zuhanykabin ajtó volt. Mint este kiderült, az alagsorban szórakozóhely volt, a zene pedig természetesen felszűrődött.
A másik Szardínián. A szállással semmi baj nem lett volna, ha nem ott derül ki, hogy felújítják az alsó szomszédban lévő lakást (a tulaj ezt nagyon kedvesen elhallgatta, gondolkodtam, hogy ezért felhívom az airbnb-t és kérek valamilyen kompenzációt, de nem akartam balhézni). Reggel kilenctől este fél hétig ment a flex folyamatosan minden nap. Szerencse, hogy keveset tartózkodtunk ott.
Inturiszt Hotel Zakarpatyija, Ungvár. Szándékosan foglaltunk oda, kalandvágyból.
A recepción félhomály es dohányfüst, a személyzet bundában, ahogyan a hallban unatkozó középkategóriás kurvák és kigyúrt barátaik is. A kedvetlen recepciós fickó nyilván magasabb árat mond, mint ami a foglaláson van, “változott az árfolyam”. Megegyeztünk, ragacsos kulcscsomó a jutalmunk. A lift nem működik, séta az ötödikre. A folyosó járólapjai hiányosak, a veszkijaraton vastag lánc és lakat. A szobában viseltes bútorok, kifeküdt ágymatrac, csótánycsapdák. A szigetelés nem tökéletes , kissé húz az ablak, de legalább az ágynemű tiszta. Vízköves szaniter. A reggelinél a személyzet a szendvicseket “inkább nem ajánlja”, a rántotta hideg és száraz, inkább a buszállomáson ettem…
Nekem mondjuk a legrosszabb szállásom 2200 m magasan volt ezelőtt 35 évvel
a Magas -Tátrában egy sátorban kettedmagammal novemberben egy szél és hóviharban -14 fokban a Lengyel-Nyereg a alatti teknőben.
Nem voltunk akkoriban fiatalon normálisak,de valahogy túléltük.
Azt hiszem ehhez képest a többi az egy Mariott Szálloda lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!