Melyik Magyarország legjobb, és legrosszabb városa / települése / faluja és miért?
Ózd a legrosszabb város, a katasztrofálisan rossz közbiztonság miatt.
A legjobb város számomra Sopron.
Azt nem tudom, hogy magyarországon melyik a kettő, de nemrégen voltam pár napot a spanyol Bilbaóban.
Hát oda szivesen költöznék.Árad a nyugalom, kiváló közlekedés, mintaszerű tisztaság, szinte nincs kövér ember, mindenki sportol, nem zabálják hülyere magukat, az emberek kedvesek-segítőkészek, szinte mindenkivel lehet angolul -ilyen-olyan szinten kommunikálni, kristalytiszta levegő, és nagyon modern, kiváló- kátyúmentes uthálózat, rengeteg jó étterem-tapaszkocsma.
Szóval ott szivesen élnék - persze nem a magyar nyugdíjból.
#4-es, te egy ózdi bennszülött vagy, hogy ennyire pattogsz?
Nézd, jártam Ózdon egy volt évfolyamtársamnál, olyan város, ahol a cigányok mindent ellopnak, még a kerítést is. Ha csak csúnyán nézel egyre, megvernek, nem is sorolom, hogy mennyire gáz a helyzet és a normálisabbak sok kutyát tartanak, mert ezek másképp mindent elvisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!